21 temmuz 2007 bilgi sözlük makina zirvesi

scapegoat
her ne kadar oturma organımın sol lobunun felç olmasına ve $u anda yazdıklarımı ayakta yazmama neden olduysa da inanılmaz derece zevkli geçmi$ olan zirvedir, makina programıdır.

daha detaya girmek gerekirse; müzikal anlamda süper bir programdı, hayko cepkin in ve nev in performansları enfesti. gökçe nin performansı da bir o kadar güzeldi, özellikle davulcusuna bayıldım, ona buradan seslenmek istiyorum; "trampetin olayım çal beni hatta $aplak at, sen bilirsin, elinden baget olsa yerim". hande yener i her ne kadar beğenmesem de dansçıları gerçekten de güzel dans ediyorlardı, gözümüzün önünde geberdiler nerdeyse, eridi garibanlar. murat boz u da dinlemesem de ne kadar sempatik ve $aka kaldırabilen bir yapıya sahip olduğunu görmekte pek zorlanmadım. tarık mengüç ile herhangi bir alakam olmamasına rağmen içi dı$ı bir olan bir insan izlenimi yarattı bende.

dominique swain e hayran kaldım, bulunduğum noktadan kendisinin programı ne kadar masum ne kadar da anlamayan gözlerle takip ettiğini rahatlıkla görebiliyordum. tarkan hayranlari için söyleyecek laf bulamıyorum açıkçası spontane geli$en olaylar gerçekten süperdi. izlerken çok güldük. skeçin adını hatırlamıyorum ama dominique ile konu$mak için new york, los angeles dan katıldıkları bölüm de bir o kadar komikti, izlemeye değerdi.

bilgiçlerimize dönersek; floydian dm ile yan yana felç olarak oturduk program boyunca, çok sempatik bir arkadaşımızmı$ kendisi, umarım program esnasında ben yayılırken ona rahatsızlık vermemi$imdir. göte giren şemsiye tam bir bilgiç, bilgili, esprili. passive zaten canımız, herif olmasa pankartları kesin bir yerlerde unuturduk ayrıca kendisi benden bile daha zayıf, bi de ben kendime zayıf derdim, adam trafik tabelası direğine yaslansa yan taraftan gözükmeyecek nerdeyse. birlikte o kadar pankart kaldırdık, o hayvani pankartı muque, düğmeburun, passive ve ben tuttmaktaydık. muque tam bir organizatör, anında her $eyi ayarlama kapasitesine sahip. pistimsah sıkı bir müslümcü, ablası ile yan yana oturduğumuzdan konu$ma fırsatı bulabildim, çok sıcakkanlı birisi, onunla tanı$tığıma da memnun oldum, zahmet etmişler bize t shirt(ler) getirmi$ler, eve gelene kadar o t shirt ile dola$tım, özellikle toplu ta$ıma araçlarında yolculara arkamı dönerek reklam yaptım, 1 ki$i bile merak edip gelse yeğdir. indy çok iyi, çok beyefendi bir insan. angelus un angelus olduğunu ben biraz geç idrak ettim, o kadar geçti ki program sonrasında anladım.

ayrıca benim nickim çok mu zor lan? " skateboard " dedi bana muque, ben de anlatamamı$ olabilirim hani belli olmaz. nickimi ismail türüt yapmak istiyorum, scapegoat ne lan, ismail türüt daha iyidir, en azından daha bizden bir isim.

son olarak sena uyar, evine dön lütfen, bak arkada$ların programı arayıp saçmalıyor. dön evine ya da evinin adresini ver arkada$larını imha ekibi yollayalım. sen de haklısın tabii evden kaçmakta, ben olsam ben de kaçardım ama sen dön yazıktır, günahtır.

edit: bahsetmeyi unuttuğum arkada$lar var hatırladım, onlardan da bahsetmek istiyorum ama $imdi degil be ölüyorum.



bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol