bilgiçlerin teleşekreter mesajları

urban f
şu anda telefonunuza cevap veremiyoruz , cep numaramız sizde varsa bizi bi de cepten arayın ,yoksa buraya kendi numaranızı bırakın belki biz sizi ararız.
capt it all
şu anda size cevap veremiyorum. netekim sözlükte entry kasmakla meşgulüm. illa bana ulaşmak istiyorsdan, çok acil bi vukuat var ise o kahrolası kıçını iki dakka oynat da houstona mesaj at. onu da yapmaya eriniyosan bi entryme berbat ver, yedi sülalene ulaşırım ben senin.
addicted to pain
-’’aradığınız bilgiçe şuanda ulaşılamıyor,zaten aradığınız bilgiç de o eski bilgiç değil artık,zira geçen hafta mod oldu,götü kalktı yani anliycaanız,iyisi mi siz artık houstondan falan muhattap olun...’’
-hönk??!?


ithilquessir
independence: aradiginiz kisiye su anda ulasilamiyor lutfen sinyal sesinden sonra mesajinizi birakin. yavas birakin saciniz basiniz dagilmasin.

insomnia jim: aradiginiz martiya su anda ulasilamiyor, lutfen sabri’ye soyleyin o ulasir bana.

schenardi : aradiginiz kisinin su anda ulasilamiyor olamasi temel olarak hicbir zaman ulasilamayacak olmadigi anlamina gelmemektedir. unutmayiniz ki kisinin su anda ulasilamiyor olmasi, onun arkasindan konusmanizi gerektirmemektedir. ben bu tip seylerin yuzume soylenmesinden yanayim. bence bu tip sosyal konularin tekil sahislari uze....

376 : nereye basicaz lan?

angelus : peki.

floydian : open your heart, i am coming home!

goetica : (bkz: mesaj)

maliyeci : aradiginiz kisiye su anda ulasilamiyor. lutfen sinyal sesinden sonra mesajinizi ve telefon numaranizi birakiniz.

karpuzz : ...

31subat : mesaj birak. dimi ama. hayret bir sey.

pixie : aradiginiz kisiye ulasilamiyor. mesaj falan birakmayin. tekrar arayin. viyuuuu!

ithilquessir : diiiiit diiiit diiiiit diiiit...





armes
aradığınız kişi telefona 30 cm uzaklıkta olmasına rağmen parmaklarını klavyeden kaldırıp telefonu açıp bi alo demeye tenezzül bile etmiyor en iyisimi siz bi daha böyle bi manyağı aramayın.
van ness
dıııt dııt biiip..
-chisla, kataroye vıy pazvanili, nye mojet bıyt dastignuta teper. pajaluysta pazvanite yesho ras pozje ili astavte bashe saabsheniye. biip.
-hööh!! noluyor lan phantom rus mafyası mı kaçırdı lan seni iyice bozdun kafayı rusçayla sen manyak adam??

phantom mesajları kontrol eder;
-hastasın olm sen..

atacamadesert
- aradığınız jedi ye şu anda ulaşılamıyor lütf_
+ şşş gel bakıyım buraya! ne bu kıyafet?
- ben sadece telesekreterim efenim.
+ tele mele sekretersen mini etek giyeceksin! kalk değiştir de gel! hade!
independence
"$u anda size cevap veremiyorum, muhtemelen erkeksiniz. bu anlamda daha sonra aramanizin da bir kiymeti olmayacak, nasil olsa yine cevap vermeyecegim."

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol