tokalaşmayan erkek modeli

taxus baccata
genelde muhafazakar kesimin bayram ziyaretine eve gelmesiyle karşılaşılır.sırayla misafirlere ’’hoşgeldiniz’’ denir.sıra kendine muhafazakar diyen misafire geldiğinde el havada kalır,berbat bişeydir bu.çünkü kişi ailesinde böyle şeylerle karşılaşmadığından ve bu davranışta bulunan adamın kızı yaşında olduğundan şaşırır,kötü hisseder kendini..
adrenokortikotropik
evet,ben sizin gayet normal,dostça,sıcak karşılamanız karşısında libidoma hakim olamıyorum,o kadar iradesizim ki olan olur abdestim kaçar itirafını yapması beklenen insan evladıdır.
beyaz komur
kadınları insan olarak görmeyen sapık erkek modelinin, dini duyguları modifiye edilmiş halidir. artık bu tipler sapıklık konusunda o kadar ileri gitmişlerdir ki, dişi bir yaratığın eline dokunarak bile tahrik olmaktadır. ancak bu tipleri, kendilerini bildikleri ve çevresini kendinden korudukları için takdir etmek lazım. tabi bu kişinin, abdest almak gibi güzel bir temizlenme yolundan kaçmak için tokalaşmaması gibi bir durumda söz konusu olabilir.
azade
imam şafii’ye göre mahrem olanların dışında karşı cinsten birine dokunmak abdest tazelemeyi gerektirir. bu nedenle şafii meshebine mensup hanım ve beyler karşı cinsten biri ile tokalaşmaktan kaçınırlar.
lazaroni
inanci geregi namahrem olan kadinin elini sıkmayan erkek dogmalarin kopegiyse, bu dusunceye sahip kişi aceba neyin kopegi de havlayip duruyor. sanane kardesim adam incanci geregi bunu yapiyorsa.
ruknettin
"bir erkeğin kendisine nikâhı düşebilen yabancı bir kadınla; bir kadının da baba, kardeş ve amcaları gibi mahremleri sayılan erkeklerin dışında diğer erkeklerle tokalaşması caiz görülmemektedir."

amınakoyduklarım bu ülkede insanlar babaları abileri tarafından tecavüze uğruyor onlar mahrem sayılırmış da diğerleri namahremmiş de bırakın bunları içiniz temiz olsun lan önce
her elini sıktığınızı sikmeye mi çalışıyorsunuz da böyle bir ayrım yapıyorsunuz
medeni olun gibi klasikleşmiş kalıplara girmiyorum, insan olun

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol