spatula ile makyaj yapıp tinerli bezle temizlemek

darklord
bazı hatunlar vardır ki bir çoğu sonradan hatun olmuş koca kafalı insan güruhudur bunlar. surat hatları santimetre kare ile ölçüldüğü için normal makyaj malzemelerinin fırçası ile makyaj yapmaya kalktıklarında bitmez o makyaj.. yağlı boya fırçasıyla gökdelenin boyandığı nerede görülmüş?

ol sebepten mütevellit özellikle bülent ersoy’un makyajına filan aldırmayın ne makyözün ömrü yeter o makyaja ne de kendi ömrü yeter. rengarenk mücevher saplı spatulaları var bu kişinin daldırıyosun fondotene cart cart iki çekiyosun astar kısmı bitiyo, iki katta allık çektim mi üstüne al sana bülent ersoy makyajı.

pek tabi bu makyajı silmek her babayiğidin harcı değil siz sanmayın o küvetin içine süt döküyolar hayır efendim selülozik tiner o.
steroid
su bazlı boyaya geçiş yapamamış eski jenerasyon kızların işidir.
üniversitede ikinci öğretimlere fondoten piyasası derdik. yüzlerine siyaha yakın bir renk sürüp göz çevrelerini de beyazlaştırıyorlardı. böyle aynı panda gibi oluyorlardı.
altın suyuna batırılmış bilezik büyüklüğünde küpeleri, 50 defa yıkanıpta esnemiş gibi duran balıkçı yaka kazakları ve altına giydikleri genelde yaldızlı veya pembe çizgili pijamaları vardı.
daha önce gördüğüm hiçbir şeye benzemiyorlardı ve sayıları çok fazlaydı memur bey..
elma sekeriiii
seren serengil’in ihtiyaç duyabileceği operasyon. daha gencecik yaşında yüzünde 10 kilo boyayla dolaşıyor.

bülent ersoy’dan hele hiç bahsetmeyelim. makyajını sildiğinde geride insan kalmıyordur sanırım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol