independence in bkzlara erişim yasağı getirmesi

nihilist
ilk once sunu soylemekte yarar vaar baslık bkz lere degil bakınızlara olcaktıki baslıgın son kelimesi olan getirmesi kısmında baslık sıgmıcam ben demeye basladı ve "i" harfi gume gitti o yuzden bu sekilde bir kısaltmaya gidildi.

konuya donersek; efenim yazarların genel tutumlarına ve sozlukteki entrylerin geneline bakınca aklıma gelen fikridir bu. eger bu sekilde bir yasak getirilirse iceriksiz laf oyunlu cok zekiyim ben benden cini yok bakınızları tarih olur boylece okuyacak daha cok seyimiz olur seklinde dusunmekeyim, hayır ben kendi adıma sıkıldım ilk entry dısında sayfalarca bakınız okumaktan, o degilde guldurmuyorda artık bi yerden sonra bunlar...
van ness
bakınız bu ve diğer sözlüklerin olmazsa olmazıdır ve yerine göre kullanılmalıdır. kimi zaman kinaye için kimi zaman düzeltme için kimi zaman başlık yönlendirmesi için pek çok şey için kullanılıyor. yasak olması anlamsız olan hede olur. bünyeden kimi zaman uzun bir cümle çıkmıyor varsın olsun o tarz entrilerimizde allah aşkına kaç tane sürekli yazarımız var zaten. entri bolluğu her zaman daha yerinde bir tercih olacaktır illa da girilerin first class tam amacına ulaşmış olması beklenemez ki girilen bu entri de formata uygun değil ve de silinebilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol