bilgi sözlük sunucusu

0 /
independence
bir kac gunden beri areels ile birlikte ugra$tigimiz(son gunlerdeki kismi kesintilerin sebebi budur) en sonunda olasi hemen hemen tum aksakliklarin ve buglarin fixlendigi, ilk gunku kadar hizli cali$maya ba$layan super sunucu.tahminimiz o dur ki bundan sonra herhangi bir kesinti ya$anmayacaktir bilgi sozluk’te.tahminimizin yani sira temennimiz de budur.

edit:icerisine irc serveri bile kurduk vallahi.$imdilik sadece ikimiz takilip birbirimize asl pls guzel bağyan? diyoruz.
expert3
- iyi aksamlar sevgili bilgiçler. önemli entrylerle günün içinden programına hosgeldiniz.
- yalarım abla
- #532781 numaralı entryde anlasıldığı üzere serverimizde yapılan iyilestirme calısmaları sonuclanmış olup, sehrimizde huzurlu günler tekrar baslamıstır.
- bb ve expert3 canlılarının tanısma yıl donumu olan 29 subat tum sozlukte cosku ile kutlanmıştır.
...

gibi haberleri sunmasını dilediğim sunucu.
independence
az once minik bir temizlik sonucunda 118 adet spyin fellik fellik gezindigini tespit ettigim sunucu.bu sebeptendir ki 15 gune yakin bir suredir [email protected] mailinden insanlara "enlarge your penis" turu mailler gidiyormu$.

kac ki$iden "yo hayir te$ekkur ederim zaten yeterince buyuk." cevabi iceren mail aldim ben bile sayisini unuttum.uc bayandan da "e$im icin satin alacaktim ucreti nedir acaba?" maili almi$tim da ben de onlari sozluk accountu satin almak istiyorlar zannedip "ne ucreti? her turlu hizmetimiz ucretsizdir." diye cevaplami$tim.

tuh.
independence
dun ilk defa mavi ekran vererek yuregimizi gotumuze getiren lanet cihaz.gittim ba$inda 3 saat ugra$tim bana misin demedi, hard diski aldim ba$ka bir makineye taktim hicbir $ey yapmadan yine kendi makinemize taktim, durduk yerde scandisk etti duzeldi bitti.okuyup uflemedik bile ama du bakalim.yakinda patlar bu mendebur.
bb
ayda 130,000 tl olan maaşının 200,000 tlye çıkarılmasını talep ettiği için kovulmuştur.
independence
dun 3 saniyede 1750 ki$i sozluge giri$ yapti, ona ragmen gikini bile cikartmadi ancak ayni 3 saniye icerisinde sozluge giri$ 1780 ki$i olunca yorulmu$ olacak ki sistem kendini 4 saniye kadar kilitledi, sonra yeniden serbest birakti. son derece saglammi$ ma$allah. kaldi ki sistemin kendini kilitlemesinin sebebi de sunucu degil sql server’di, o da ayri mesele.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol