istanbul kıyamet vakti

zotac
artık olay mynetten çıkmıştır ve uzun zamandır baya baya profesyonel olarak resmi türkçe rol yapma oyunu olarak raflardaki yerini almıştır.

kendini şu şekilde özetlemektedir;

istanbul kıyamet vakti nedir?
"istanbul kıyamet vakti" internet üzerinden oynanan, bir devasa online rol yapma oyunu’dur.

devasa online rol yapma oyunu nedir?
doryo, internet üzerinde aynı anda binlerce kişinin bir arada oynayabildiği bir oyun türüdür. oyuncular, bir oyunun dünyası üzerinde çeşitli karakterler yaratırlar ve karakterlerinin gerektirdiği şekilde rol yaparlar.

istanbul kıyamet vakti nin oyun tarzı nasıldır?
istanbul kıyamet vakti oyununda oyuncular, karakter yaratarak oyuna başlarlar. oyuncular karakterleriyle düşman yaratıkları öldürerek veya verilen değişik görevleri tamamlayarak deneyim puanı kazanırlar. bu deneyim puanları karakterlerinin gelişmesine ve özelliklerinin artmasına imkan verir. oyuncular oyunda buldukları, ürettikleri ve satın aldıkları eşyaları kullanarak karakterlerini daha da güçlendirebilir. oyuncular seviye atladıkça; alabilecekleri görevler ve yapabilecekleri işlerin sayısı artar.
zorlu görevlerde birlikte grup oluşturarak daha rahat ilerleyebilirler. veya birbirlerine karşı savaşarak; birbirleriyle yarışabilirler.

fakat bir türlü sevemedim ben bu oyunu, ne grafikleri başarılı, ne oynanabilirlik ne de mesajlar vs. olmamış bir oyun bence. başarısız türk yapımı online oyunlardan birisi.

http://www.istanbuloyun.com/

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol