hükümetin terör olaylarına tepkisizligi

betterthan
son 1 haftadir internet basinindan takip ettigim kadariyla olan hadise,nedendir bilinmez akp hukumeti enterasan bir sekilde teror olaylarina tepkisiz kalmakta bunun sonucunda da butun sehit cenazelerinde protestolarla karsilasmaktadirlar,secimlerde bu olayin onlara yuksek oranda oy kaybi olacagini dusunmekteyim,meclisin olaganustu toplanmamasi bile tamamen hukumet acizligidir benim nazarimda.

uyanin beyler hergun 2-3 sehit veriyoruz,bilmiyorum sandik sevdasinami dustunuz,bilmiyorum cumhurbaskanini nasil secicez derdinemi dustunuz nereye dustunuz bilmiyorum ama evlatlarimiz oluyor,kardeslerimiz oluyor,ne yapmaya calisiyorsunuz?
ekinezya
biz ne zaman milletçe adam olacaz.ne zaman aklı selim düşünmeyi öğrenecez.ne zaman ayak oyunlarına gelmeyecez.ne zaman durup düşünüp hareket edecez.aziz şehitlerimizi ,basit siyasi söylemlerimizin içine katmamayı ne zamana öğrenecez,bu terör işi daha dünkü davamız değil.türkiye 30 senedir bu terör belasıyla uğraşıyor..apo yu çokkkk yakalamak isteyen siyasetçiler bile bunu kendine oy malzemesi yaptılar..şu anki muhaliflerde şehitlerimizi kendine koz kullanıyorlar,ne kadar akıl almaz bir ülke olduk yaw.vatanı uğruna canlarını feda eden askerimizin siyasetle karıştırılması ne demek .onlar gözünü bile kırpmadan son nefeslerini verirken ,düşündükleri tek şey vatan topraklarıydı..oysa bizler onları huzur içinde son yolculuğa uğurlamayı bile başaramadık..caminin avlusunu siyaset mitingine çevirdik..bu ne kadar basit bi oyun,ne zaman anlayacaz.
caminin avlusunda siyaset yapmakta nerden çıkıyor.bu terör belasına sadece duygusal tepkiler yetmez ,durup düşünüp meselenin özünü ,dününü bugününü anlamak önemli olan .hainler mayınları döşerken şehit edeceği askerlerden öte ,asıl amaçları bunu kitlesel bir bölücülüğe çevirmektir..bu ayrımcılığı kuvvetlendirmektir.bazılarıda bundan kendine oy toplama davasına adamış kendini..
camurhan
camide yaptiklari politikayla cami önünde ayar yiyen takimin tepkisizligi. cami icinde siyaset yaparken iyiydide insanlar cami avlusunda tepki verirken mi kötü oldular. her seyi temiz kullandik bir de camideki siyasetten dem vuruyoruz.
sehitler üzerinden siyaset degil mevz-u bahis olan. camiye o tasin üzerinde yatan insanin neden orada yattigiyla alakali. bu hükümet tepkisizse insanlar tepkilerini gösterirler.
sehitler üzerinden siyasetmis?
bu adamlar her gün kuran üzerinden siyaset yapmiyorlar mi?
dünya üzerinde bir tek iyiler zaten faso yapamazlar. hadi canim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol