uyku kokusu

zenana
özellikle uzun uykulardan sonra daha bi belirgin şekilde , yatılan odaya ve kişiye sinmiş olan,soludukça o yataktan kalkmayı daha bi zorlaştıran kokudur.haa osura osura uyunulan bi gecenin sabahında ki uyku kokusu değildir,her kokuyu uyku kokusu zannetmeyelim lütfen.

-balım sen sabahları ne güzel kokuyosun öyle!
+taze osurdum elleşme necati!
shevek
mf öğrencilerinin coğrafya-türkçe-tarih vs. gibi sosyal konulu ya da pozitif bilim ürünü olmayan derslerde uyuklama alışkanlığı, günün ilerleyen saatlerinde uyumaya dönüşür. zilin çalmasıyla 45 dakikadır uyumakta olan öğrenci üzerinde bu uyku kokusu denilen hedeyle uyanır ve bir süre bu kokuyla gezer.

okulda uyku kokusu hedesi dişi kişiler kaynaklı olduğu zaman bir nebze katlanabilir olsa da, hemcinslerde pek hoş ve katlanası değildir. hatta sırf bu nedenle sınıfta uyuyan var mı diye gözlemlemek ve başı sıraya düşmüş olanı uyandırmak bu kokudan hoşlanmayan kişi için birinci vazife haline gelmelidir. uyuklayanı, göz kapakları ağırlaşanı daha önceden tehlikeyi sezip vazifesine sımsıkı bağlı, aşık bir görev adamı olarak sarsmak gerekir.
onununkoru
bunu en rahat yanınızda biri yatıyorsa anlayabilirsiniz hele de sevgilinizse yanınızdaki çok daha analaşılır bir kokudur. ki bunun üzerine bol bol şarkı şiir neyin yazılmıştır.
nerobianco
ağız kokusu,ter bir de afedersin osuruk kokusunun yumoş kokulu soğuk battaniye yorgan benzeri şeyler ile harmanlanmış hali. yayan kişinin uyanamadığı. ayık kişiyi uyutan kokudur. çoğu zaman.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol