23 mart 2016 akpnin reddettiği araştırma komisyonu

meydeymeydey
çocuk tecavüzü , istismarı ile ilgili konuların araştırılması istenen genelge.
mhp,chp,hdp nin kabul etmesi fakat akp nin red oyun verdiği genelgede diyebiliriz.

arkadaş bu kadarı da ayıptır artık.
arth seicolegydd
hiç bir kurumun doğru düzgün işlemediği bir sistemin içindeyiz malesef. çocuktan tut yaşlısına kadar hiç bir şeyi umursamıyorlar. ve muhtemelen insan hakları ihlalinde birinci sıradadır türkiye. hatalarını kabul edip çözüm aramak yerine haala hatalarıyla yüzleşmemeyi seçiyor hükümet.

eğer çocuklar geleceğimiz ise geleceğimiz için her şeyi yapmamız gerekiyor.
tabi şu son 'ensar vakfı' olayından sonra kabul etmemesine şaşırmadım. istismara kör kalmak hükümet ile özdeşleşmiş durumda şu anda.
tolikopa
mhp önergeyi sunmuş, oylama akpliler dışardayken yapıldığı için meclis başkanı kabul etmemiş,önergenin kabul edilmesine rağmen. sonra akpliler ile tekrar oylanmış, sonuç malumunuz.
matrack
akşam,grup başkan vekillerinin tekrar bir araya gelerek komisyonun kurulması konusunda fikir birliğine varmaları ve yarın komisyonun kurulması için görüşmelerin başlayacağını bildiren sevindirici bir haberdir.

ama bu duruma aile bakanımız ne der hiç bilmiyorum.kaldı ki kendilerinden "bir kerelik tecavüzden bir şey olmaz" gibi bir yorum gelmişti.
senkazandinamabenhakliydim
24 mart 2016 perşembe günü tüm partilerin uzlaşması sonucu oluşturulacak komisyon
tepkiler üzerine geri adım atan "bizimkilere bi şey olmasın da bana ne çocuktan, hırsızlıktan, günahtan, yalandan, haramdan" gurubu böyle bir karar almış
tebriği hak ediyorlar bence
noumarif
iktidar ve muhalafetin; sen siyahsan ben beyazim, sen beyazsan ben siyahım! kavgasının yeri ve zamanı hiç bir zaman olmadı, olmayacak

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol