bilgi sözlük reklam anlayışı

ismettt
gizli olmak aslında daha etkin bır yoldur. hatta belkıde sublımınal mesaj bıle vardır sözlükte reklamlarla ılgılı hadı açıklayayım bız ınsanlar reklamı gördüğümüz zaman bılıncımız ya bunu kabul eder ya da reddeder fakat ılk anda gözümüzün görmedığı reklam veya mesajı beynımız algılar cuup bılınçaltına atar ve bu sayede bızım reddetme mekanızmamız devre dışı kalmış olur. aslında bazı partılerın kullandığı tv reklamlarındakı 25. kare teknığıyle sublımınal mesajları söylesem muhtemelen tepkı alırım bu yüzden üç maymun
independence
oncelikle bilgi sozluk'te bir adet dahi reklam yoktur. reklam olmasi icin sizin onu gormeniz ve tiklamaniz icap etmektedir ancak tiklamaniz icin onunuze getirilen de bir sey yoktur farkindaysaniz.

bahsedilen linkler backlink olarak nitelendirilen ve bir baska sitenin bilgi sozluk'un google gozundeki kalitesinden, page rankinden, domain trust puanindan vs. faydalanabilmesi icin verilen linklerdir. ozetle bir baska sitenin daha iyi bir konuma gelmesi icin oraya yonlendirilen teknik seylerdir.

bilgi sözlük simdilik hala reklamsizdir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol