dominic thiem

kumral
1993 dogumlu,dunya 14 numarasi avusturyali tenisci.iyi bir sezon geciriyor, iki kupa kaldirdi bu yil,biri acapulco(sert kort) digeri ise yari finalde nadal'i yendigi buenos aires(toprak).gecen hafta munih'te final gordu,ancak finalde kohlschreiber'i gecemedi.madrid acik'ta ise ilk turda,geri donme yolunda ilerleyen del potro'ya elendi.
kumral
bugun nice'te (atp 250) yeni nesilden alexander zverev'i 6-4 3-6 ve 6-0 ile yenerek bu sene ucuncu toplamda ise altıncı kupasini kaldirdi.suphesiz ki kariyerinin en iyi yilini geciriyor, turda 36-10 gibi de bir serisi var ancak ben roland garros adina ümitli değilim kendisinden zira grand slamler cok farkli bir alem,kendinden cok daha tecrübeli oyunculara karsi baski ile mücadele etmek kolay degil ama yine de neler olacak göreceğiz.
kumral
bu yilki 4.sampiyonlugunu cim kortta yasamis tenisci. stuttgart'ta kendisi icin oldukca iyi bir hafta geçirdi ve yari finalde roger federer'i finalde ise kohlschreiber'i yenerek kotu oldugu zeminde de kendisini gösterdi.
bir sonraki turnuvasi olan halle'de ise yari finalde elendi.
ıyi bir yil geciriyor bakalim wimbledon'da neler olacak.
kumral
wimbledon'a erken bir veda yapan genc tenisci.

2.tur macinda jiri vesely ile karsi karsiya geldi. ve set dahi alamadan turnuvaya veda etti. cim zeminde bu yila kadar pek varlik gosterememis olsa da bu yil cimde bir hazirlik turnuvası kazanmis olmasi, wimbledon adina bir umut vermişti, ancak olmadi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol