her entry sonuna swh abkz i vereni odunla dövmek

agire jiyan
swh kisaltmasindan nefret eden yazarlarin, akilli bkzlarin icine surekli swh saklanmasi neticesinde kar$i tarafi bastirmak icin yapabilecekleri eylemdir. zamaninda yapmi$ olsak ta artik modasi gecmi$tir, hem bir heves abkz’a tiklandiginda icinde swh gormeyi sevmez kimileri.
ilean
swh kısaltamasından nefret eden biri olarak bir gun gerçekleştirecek oldugum saldırı.lakin işin kötüsü zamanında ben de bu igrenç,iğreti kısaltmayı bolca kullanmışım.
phoebus
her entry sonunda olmasada bütün entrylerini odunla dövmek eylemidir.mantiksizdir.bazen insanin içinden smiley koymakgelir gayet doaldır ama abkz’da böle şeelere yer yoktur.o yüzden hepsini dövmemek lazimdir
lady rosenred
sanırım yakında bilgiçler kapıma dayanıp beni bir güzel dövecekler bunu sık yapan biri olduğumdan dolayı.allah sonumu hayır etsin ne diyeyim..
xerxes
sözlükte bulunduğum ilk zamanlarda zaman zaman yaptığım, fakat sonradan çok avam bulduğum bir hadiseydi swh abkz vermek. tabii ki tercih meselesi ama sözlükte böyle abkz verenlerin sayıları artarsa sanırım sopayla dövmek farz olacak. zira ben hoşlanmıyorum...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol