zenci kız arkadaş

korsikali
her ne kadar itici gibi dursa da. bazı avantajları da mevcuttur. örneğin zenci hatunların büyük göğüslü ve dolgun dudaklı olmaları gibi..bu özellikler türk kızlarında genellikle bulunmaz. o yüzden bir türk kızı yerine bir zenci hatunu tercih ederim.
darklord
her ne kadar çekici gibi dursa da bazı dezavantajları da mevcuttur. örneğin pörtlek gözleri, süpürgeyi andıran saçları, yaba gibi elleri, gece karanlıkta neyle seviştiğini anlayamayacağın siyah derileri gibi.. bu özellikler türk kızlarında genelde bulunmaz. o yüzden bir zenci hatun yerine bir türk hatunu tercih ederim.
murat kaner
yukarıdaki 3 entryninde biyolojik özelliklere indirilmiş olmasını esefle karşılaşıyorum. hiç bir şekilde kültürel ve sosyal değerlere atıfta bulunulmamıştır. bir kız arkadaş derken sadece etini düşünüyoruz demekki. bende farklı değilim. yazık bize.
overload
cok deli muhabbetleri vardir. seri kufredebilirler. almanyanin ortasinda hippilere posta koyabilen yegane kisilerdir. amaaaaa sevisirken terletmemeye bakin zira ne kadarda banyo yaparsa yapsinler terledikleri anda teke gibi kokup aninda ereksiyonunuzu sikebilme gibi bir yetenekleri vardir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol