cip kullanan baş örtülü kadınlar

elma sekeriiii
dinde tevazü varken onlarda neden yok diye ka$ı kaldırmayla ba$layan tartı$manın ana konusu.

arkada$ım, onlar müslümansa ben de müslümanım. ben eger cipe biniyorsam eger biri gidip mercedes’e biniyorsa aynı $ekilde ba$ı kapalı bi kadın da güzel bir arabaya biniyorsa nedir bu $imdi? kimden sorulmalı hesabı? parası var gitmi$ almı$ sanane bundan?
her zengin olan birilerini hortumlamak zorunda mıdır? kimse etiyle tırnagıyla bir yerlere gelmi$ olamaz mı? ohoo seçimlerle ba$a geldiler daha da para geçti ellerine hadi bakalım... bu biz degiliz, ne yapıyorsunuz siz?
size mi kaldı milletin nerden ne para kazandıgını hesap etmek? müslümanlıkla ne alakası var bunun? onlar müslüman cunku kafaları kapalı, ardından da böööyle millet aclıktan kırılırken onlar gidip nasıl cipe binerlermi$?
ulan ben gavur muyum $imdi o zaman?

ba$ı kapalı olan tevazü degil, e ben de bizler de degiliz. bok atmaksa kendimize de bir bakalım ki attıgımız yerde ona göre iz kalsın karde$im?

hayır, ben her seferinde söylüyorum akp yanlısı degilim, kapalı hiç degilim. ama bir açın $u gözlerinizi be karde$im. yaftalarken bi dü$ünün bende de aynı durum söz konusu mudur acaba? diyerekten.

"binme lan arabaya filan, at elindeki son model cep telefonunu falan da. sen kapalısın, tevazü göstermelisin digerlerinden ayrılmalısın. millet aclıktan ölürken senin ne haddine!"

haram parayla alınan bir mal varsa, onun hesabı allahla o kadın arasındadır. parası ordan geliyo burdan geliyo hede hödö. gidip maliyede çalı$ın siz, belki cidden birilerini yakalarsınız devleti hortumlarken... hasbinallah!
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol