kardeş payı

independence
dizi mukemmel, harika bir komedi, bunun uzerine soyleyebilecegim cok bir sey zaten yok. soylemek istedigim dizinin istedigi zaman izleyicileri nasil maymun edebildigidir. 14. bolumden bahsediyorum, asagiya da detaylandiricam ama spoiler olacak, okumadan once bunu da gozonunde bulundur.

-----------------------------spoiler----------------------------:

13. bolumde cocuklarin babasi vefat etmisti malum. 14. bolum baslangici ile, hic araliksiz dizinin sonuna kadar aglatti ya lan. tv’den reklamli olarak izleyenleri reklamlar suresince bile aglatmistir eminim. bu kadar mi guzel yasatilir o aci insana, oyuncular bu kadar mi mukemmel oynarlar, senarist bu kadar mi guzel yazar, bu kadar mi kelimeleri insanin kalbine kalbine batirir. yonetmen bu kadar mi guzel ceker bir bolumu.

agzimiza sictiniz olm lan, agzimiza sictiniz. 14. bolumu izleyip gozyasi dokmedim diyen varsa yalan soyluyordur yemin ederim. ben ki okuzlugu kizlar tarafindan tescillenen bir bireyim, ben gozyasi doktum, ba$kalarini du$unmek dahi istemem. rabbim yeteneginize, kaleminize, kadrajiniza zeval vermesin.

-----------------------------spoiler----------------------------
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol