bilgi sözlük

uptofate
o kadar şey yazdım, sildim, yazdım,sildim.

aslında taşınmakla ilgili bir derdim yoktur. mekana falan çok takılmam da, bu sözlük olayı olmadı ya. jargondan kurtulmaya çalışıyorum, yeni sözlük. kendi formatı vardır öyledir böyledir diye. yok. yazıyorum siliyorum.

en iyisi net bir şekilde ifade edelim ilk izlenimlerimizi. özet geçer gibi.

öncelikle, kayıt olurken ne çok yazdık ya. benim de huyumdur hep doğru bilgileri veririm. aramızda kalsın onlar. bi yerden sonra ev adresimi yazacaktım boşluğuma geldi.

sonra temayı fark ettik. tema güzel. tema arkaplanı beyaz olmasına rağmen - kanzuk bak adamlar yapmış.- güzel. beyaz ışık gözlerimi delip beynimi eritmeye çalışmadı gibi geldi. belki de zaten eridiği için hissetmemişimdir. zamanla fark ederiz. temayı güzel kılan şey yarım kalmış gibi durması. diğer yarısı bir gece ansızın çıkagelmediği sürece, tema güzel.

aşağıda basurla ilgili bir şey yazıyo. o güzel değil ama. onu beğenmedim.

şimdi biraz başlıklar arasında gezineyim, halka karışayım. format neymiş, nasıl konuşuluyormuş bakayım. fark ettikçe ekleriz/çıkartırız.

edit : basurlu kısımlar gizlenmiş, çok daha önceden fark etmiştim de yazma fırsatı bulamamıştım. hızlı tepki ve mantıklı çözüm için teşekkürler.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol