a social life

mustaitbiradam
ne oldu, biz size show yapmayın demiyor muyuz, diye atar yaptırtan sosyal medyanın asosyal ve gösteriş meraklısı insanlarına ağır eleştiri getiren kısa film.

daha dün (bkz: türk kıznın bir günü videosu) başlığına gider yapmadık mı, al işte. başka bir versiyonu. sosyal medya kullanan x'lerin amacı falan aynı yani hepsi.
showsunuz oğlum. fıtratınız, tıynetiniz, hasletiniz baştan aşağı show olmuş, gösteriş olmuş. kimse kendi değil, ki zaten kendi olmaya çalışanlara da düz bir insan damgası yapıştırılıyor.

ne oldu domatesi iki kestin, bıraktın. ayakkabıyı bir giydin, çıkardın. aleme akıyorum dedin, kanepeye kıvrılıp sızdın?
düzgün kullanırsa sosyal medya çok yararlı bir araç. ancak mezkur videodaki bu tipleri de ıslak kemerle dövmek gerektiğini de söylemiştim.

böyle insanların durumuna üzülmek yerine böyle aciz durumda dahi insanlardan kendini üstün görüp gösteriş yapmayı düstru edindikleri için yermek gerekir. müstahak yani. bu duruma düşmek ya da bu durumdan kurtulmak yine onun ellerinde. fark edildiyse kız zaten kurtulamıyor, beyaz ışığa doğru gidiyor... merdivenlerden de yukarı doğru çıkmıyor da aşağı doğru iniyor. yani dibe vuruyor. beyaz ışık da bildiğimiz malum ışık. (bkz: bir ışık gördüm)

bu tiplere son olarak boş yapmayın diyorum. (bkz: boş yapmak)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol