bilgi itiraf

mucadele
ıtirafa ilk yazışım arkadaşlar.. ben hobi olarak bisiklet sporuyla ilgilenen, elinde sabit bir bisiklet tutup zaman zaman ikinci bir bisiklet alıp-satma işlemiyle kendine harçlık çıkartan öğrenci bir vatandaşım kendi halinde. geçenlerde iyi bir karla ama yine piyasanın altında bir bisiklet sattım. alan arkadaş da öğrenci diye fiyatta güzellik yaptım epey. bir de kask hediye ettim. arkadaş da ressamlık yolunda ilerleyen harika portreler çizen bir vatandaşmış.. o da benim ona yaptığım güzellikler karşılığında portremi çizmeyi teklif etti.

çok sevdiğim, zamanımda güzel bir ilişki yaşadığımız, şimdi ne olduğumuz belirsiz, garip hallerde olduğumuz hatun kişisiyle portremizi çizmesini rica ettim. güzel de bir fotoğrafımız var bir kaç gün önceden. kabul etti de.

sonra düşündüm. ulan bu fotoğrafı ben evin güzel bir köşesine asıcam. herkes de görecek. yollarımızın ayrılmasının yakın olduğu besbelli. bana olan dengesiz tavırlarını da düşününce vazgeçtim gibi. çok da güzel gülmüştük oysa. kararsızım hala. kendi ciddi bir fotografımı mı çizdirsem, bizi mi çizdirsem diye. garip hisler yaşıyorum sözlük. tek bildiğim kalbim biraz farklı atıyor artık.

iki buçuk ay sonra gelen edit: ben bu portreyi arkadaşa çizsin diye fotoğraf yolladım. hatun kişisiyle haziranın başında muhabbeti kestik. çocuğa da çizme diyemedim. 8 temmuz doğum günümdü. yalan olmasın ya doğum günü ya ertesi sabah kargo elime ulaştı. kızı da bir güzel çizmiş.. görseniz yanımda gülümsüyor dersiniz o kadar gerçekçi. fotoğraf pek net değildi ben benzememişim. sonuç itibariyle güzel bir son dakika golü oldu. derin düşüncelere sevk etti beni yine. aklıma geldikçe sövüyorum tabi.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol