roland garros 2016

kumral
1.tur maclari sonunda tamamlandi,hatta bu surecte tablonun alt tarafındaki maclarda tamamlandi lakin ben yazamadim.

tek erkeklerde;
nadal,rakibi groth karsinda oldukca kolay bir galibiyetle ust tura cikti oyle ki rakibine sadece 3 oyun birakti.

djokovic'te yine kolay bir galibiyetle turladi ki zaten daha once dedigim gibi djokovic'in yariya kadar zorlanacagi herhangi bir rakibi yok sanki cok ihtiyaci varmis gibi.

murray -stepanek maci tamamlandi,murray olse de maci kazanmayi basardi.bu adamın asla nadal federer djokovic gibi olamamasinin sebeplerinden biri bu oyun ici dengesizligi,kendisi tam bir istikrar abidesi.

granollers,fognini'ye set bile vermedi,nadal ile fognini'nin 3.turda karşılaşma ihtimali vardi,boylelikle nadal'in zorlu kurasindan psikilojik bir engel kalkmis oldu.

tek kadinlarda;
avusturalya acik sampiyonu kerber,bertens karsinda oldukca zor anlar yasadi 3 sette turnuva disinda kaldi.bertens iyi bir toprak oyuncusu ve gercekten cok iyi mac cikardi,ancak son grand slam sampiyonu icin ilk turda böyle bir oyunla elenmek akillarda soru isareti birakti.

azarenka,ilk seti kaybettigi knapp karsinda zor da olsa 2.seti aldi ve diz sakatligi yuzunden final setinde maca devam edemedi.umarim uzun suren bir sakatlik yasamaz.

temsilcilerimizden ipek soylu ise maalesef yoluna devam edemedi.ilk seti aldi ancak daha sonra oyununu koruyamadi ve 3 sette maglup oldu.

marsel ilhan ise darcis'e 3-0 maglup oldu,gecebilecegi bir rakipti ancak olmadi umarim bundan sonra butun slamlerde teniscilerimizi görürüz.


tek erkeklerde tablonun alt tarafındaki maclar da ise murray yine hayatta kalma mucadesi verdi ki rakibi dunya 164 numarasi ayni zamanda kariyerinin ilk atp macini oynayan bir isimdi .murray 5 setlik 2.macini oynadi,turnuvada kaldi ama simdilik.

son sampiyon wawrinka ilk macinin aksine cok daha kolay bir mac oynadi.

nishikori ise kuznetsov'u 3-0 ile gecerek yine rahat bir goruntu cizdi.eger ceyrek finalde olurda murray turnuvada kalirsa,nishikori murrsy'i dağıtır gibime geliyor.

tek kadinlarda ise bugun dunya 2 numarasi agniezska radwanska oldukca zorlu olabilecek bir mucadeleden kolayca siyrildi.rakibi garcia'yi 2-0 maglup etti.

halep ve kvitova 2-0 ile rakiplerini gecerek yollarina devam ettiler.

temsilcimiz buyukakcay elinden geleni yapsa da 3 sette maglup oldu.bu heyecani bile yasattigi icin tesekkurler umarim diger slamlerde de 3 teniscimizi goruruz.

yarin tek erkeklerde nadal,djokovic ferrer ve berdych kortta olucak.tek kadinlarda ise serena,ivanovic ve suarrez navarro kortta olucak.

guzel maclar olmasi dilegiyle.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol