levent kırca

independence
"hitabet sanati" olarak adlandirilan $eyden azicik anlayan herkes dun ak$am teke tek isimli programda levent kirca’nin esasen acze du$tugunu de anlayacaktir.

levent kirca’nin ne karakterine ne de ki$iligine lafim yok, nasil olabilir ki. adamin gecmi$ten gunumuze konu$tuklari yaptiklari ortada. levent kirca’nin ilerleyen ya$inin getirmi$ oldugu beyin fonksiyonlarindaki azalma sebepli hareketlerdir benim dile getirmeye cali$tigim $ey ki bu da gayet dogal bir $eydir zaten. ben o ya$a geldigim zaman levent kirca kadar konu$abileyim ne isterim allahtan zaten.

bir de yine ya$a baglamak istedigim populariteyi yitirme(unutulma) korkusu var ki o beter bi$i i$te.

levent kirca ataturkcu olmu$ diye bir $ey yok, adam ben bildim bileli ataturkcuydu ki zaten en sevdigimiz ozelligi de buydu. ulusalci olmu$, olsun bundan bize ne. kendi tercihidir. ulusalci olmak ne demek onu bile bilmiyorum ya ben neyse.

ama sen 48 senelik tiyatrocu, 62 ya$indaki adam, gazeteci ve sanatcilarin toplandigi bir gecede turkiye cumhuriyeti’nin ana muhalefet partisi liderinin konu$ma yapmasinin hemen ardindan sahneye cikip, muhalefet lideri konu$mayi yapip salondan ayrildi diye arkasindan "benim de i$im var, ben de bir kari buldum sikmeye gidicem" dersen 5 bin ki$inin onunde, o zaman bu yaptigin ne ya$la aciklanabilir, ne de ismini yeniden duyurabilme arzusu ile. tamamen saygisizliktir, tamamen kendini bilmezliktir.

iddiamda israrciyim, kendini hizla tuketmektedir levent kirca.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol