profesyonel sözlük yazarı olmak

angelus
her turlu ortamda ve sartta sozlugun gerektirdiklerini olmasi gerektigi gibi yapan yazarlardir.
hosuna gitmeyen bir entry gordugu zaman "bitmis bu sozluk arkadas" soylemleri ile sozlukten sogumaz zira bilir ki sozluk baskadir yazar baskadir, ikisini birbirinden ayirmasini bilir.

ayar aldigi bir entry sonrasi ayari veren bireye karsi "ulan simdi $una bi giydireyim" diyerek tum vucudunun hirsla dolmasina izin vermez. aklinda bulunan diger bilgileri sozluge nakletmeye devam eder.

sozluk bunyesinde bulunan diger yazarlarla olan muhabbetlerini "sululuk" derecesine getirmez, fazla beklentiler icerisine girmez, samimiyetini surdurur ama "ah be guzelim amma kasmi$in kendi" reddesine getirmez.

dusuncelerini basarili ile anlatma, sozluge i$leme ustasidir. hic kimse onun yazdigi bir entry sonrasi "ne demis a.k. bu" seklinde dusuncelere dalmaz.

gundelik hayatini sozluge tasimamaya itina gosterir. sevgilisinden felan ayrildigi zaman cok yalnizim be sozluk tadinda entryler girmez, aglamaz, sizlamaz.

begendigi bir entry gordugu zaman yapabilecegi en extreme olay muhtesem oyu vermek olur. entrynin sahibi olan bireye isik hizi ile mesaj atip "xxxxx no.lu entryniz supermis. ben de oyle dusunmekteyim ayrica telefon numaram su, msn hesabim bu" seklinde gereksiz diyaloglara girmez.

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol