confessions

arsen lupen

- Yazar -

  1. toplam entry 13
  2. takipçi 1
  3. puan 2776

interaktif sözlükler mayıs 2018 sıralaması

arsen lupen
bilgi sözlük'ün aylık girdi sayısına göre 21. olduğu sıralamadır. bu ay aramıza ucucu sözlük ve bu ay kurulan 18 mart sözlük gümüş lig sıralamıza dahil oldu.
kendileri ileride eğer entry ve yazar bazında yükselme olursa top 25 interaktif sözlükler sıralamasına dahil olacaklardır. başarılar diliyoruz.

2 yenilik ile karşınızdayız; her ay sizlere interaktif sözlükler sıralamamızda bulunan sözlüklerle röportajlar gerçekleştireceğiz. pek yakında röportajlarımızı da duyuracağız.interaktif sözlükler sıralamasında bulunan 25 sözlük'ün künye bölümü açıldı. detaylar aşağıda.

sıralamaya gelirsek;

1-2-3'te her zamanki gibi ekşi sözlük, uludağ sözlük ve dünya sözlük görülürken
4-5-6 sıralarda ise instela, galatasaray sözlük ve nar sözlük aldı.
7-8-9-10. sırada ise süslü sözlük, kutup sözlük, kulzos ve kötü sözlük yer almakta

aylık tanım sayısına göre yapılan interaktif sözlükler sıralaması'na ve açıklamalara ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

https://interaktifsozlukler.com/interaktif-sozlukler-mayis-2018-siralamasi/

top 25 interaktif sözlükler sıralamasında bulunan sözlüklerin künyeleri;

https://interaktifsozlukler.com/sozlukler/

yukarıda belirttiğimiz gibi ucucu sözlük ve 18 mart sözlük'ün de dahil olduğu interaktif sözlükler sıralaması formatsız sözlükler-gümüş ligi sıralaması için:

https://interaktifsozlukler.com/interaktif-sozlukler-siralamasi-gumus-lig/

haziran 2018 sıralamasında görüşmek üzere.

https://interaktifsozlukler.com/

interaktif sözlükler

arsen lupen
iki kişilik bir hobi olarak başlayan ve ekim 2017'den itibaren her ay güncellemeye devam ettiğimiz https://interaktifsozlukler.com hiçbir aksaklık yaşamadan yayın hayatına devam ediyor. her ayın ilk günü güncellediğimiz ve elde ettiğimiz verileri listelediğimiz interaktif sözlükler sıralaması ile ilgili olarak gazeteduvar.com ile bir soru-cevap etkinliği gerçekleştirdik.

ilgili soru-cevap etkinliğini buradan okuyabilirsiniz:
https://www.gazeteduvar.com.tr/teknoloji/2018/05/07/her-ay-interaktif-sozlukler-siralamasi-sayesinde-yeni-interaktif-sozluklerle-tanisin/

interaktif sözlükler nisan 2018 sıralaması

arsen lupen
bilgi sözlük'ün, aylık girdi sayısına göre 21. olduğu sıralamadır.

bu ay, sadece formatlı sözlüklerin olduğu top 25'de, interaktif sözlük tekrardan ana sıralamaya dahil edildi ve kirve sözlük kapandığı için sıralamalardan kaldırıldı. kirve sözlüğün veda yazısını, "interaktif sözlükler nisan 2018 sıralması" sayfasından okuyabilirsiniz.

1-2-3'te her zamanki gibi ekşi sözlük, uludağ sözlük ve dünya sözlük görülürken
4-5-6 sıralarda ise instela, galatasaray sözlük ve kutup sözlük aldı.
7-8-9-10. sırada ise süslü sözlük, nar sözlük, kulzos ve kötü sözlük yer almakta.

aylık tanım sayısına göre yapılan interaktif sözlükler nisan 2018 sıralaması'na ve açıklamalara ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

https://interaktifsozlukler.com/interaktif-sozlukler-nisan-2018-siralamasi/

gümüş lige ise geyik sözlük ve brotherhoods sözlük dahil edildi. onlara da başarılar diliyoruz.
interaktif sözlükler sıralaması formatsız sözlükler-gümüş ligi sıralaması için:

https://interaktifsozlukler.com/interaktif-sozlukler-siralamasi-gumus-lig/

mayıs 2018 sıralamasında görüşmek üzere.

https://interaktifsozlukler.com/

interaktif sözlükler mart 2018 sıralaması

arsen lupen
interaktif sözlükler mart 2018 sıralaması ile karşınızdayız. Bu ay aramıza Çomu sözlük ve tekrar gümüş ligden kötü sözlük ile Bilgi sözlük aramıza katıldı. Böylece Top 25 olarak bundan sonra interaktif sözlükler sıralaması yoluna devam edecek. ekşi birinciyken, uludağ sözlük her zamanki gibi 2. sıradayken, dünya sözlük üçüncülüğünü sağlamlaştırdı. arkasından 4. kirve sözlük, 5. kutup sözlük ve 6. instela geliyor. bilgi sözlük ise 24. sırada.

aylık tanım sayısına göre yapılan interaktif sözlükler mart 2018 sıralaması'na ve açıklamalara ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

https://interaktifsozlukler.com/interaktif-sozlukler-mart-2018-siralamasi/

interaktif sözlükler sıralaması; formatsız sözlükler-gümüş liginden top 25'e bilgi sözlük ve kötü sözlük transfer olunca gümüş ligde sözlük sayısı 18'e indi.

daha detaylı açıklama ve alexa türkiye baz alınarak yapılan interaktif sözlükler sıralaması gümüş ligine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://interaktifsozlukler.com/interaktif-sozlukler-siralamasi-gumus-lig/

ay sonu/başında nisan 2018 sıralamasında görüşmek üzere.

https://interaktifsozlukler.com/

interaktif sözlükler sıralaması

arsen lupen
interaktif sözlükler şubat 2018 sıralaması ile karşınızdayız. bu ay aramıza süslü sözlük ve hacettepe sözlük katıldı. bilgi sözlük ise gümüş ligde 4. sırada.

https://interaktifsozlukler.com/interaktif-sozlukler-siralamasi-gumus-lig/

aylık tanım sayısına göre yapılan interaktif sözlükler şubat 2018 sıralaması'na ve açıklamalara ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:
https://interaktifsozlukler.com/interaktif-sozlukler-subat-2018-siralamasi/

mart 2018 sıralamasında görüşmek üzere.

https://interaktifsozlukler.com/

interaktif sözlükler sıralaması

arsen lupen
her ay başında https://interaktifsozlukler.com/ sitesi tarafından yayınlanan interaktif sözlükler sıralamasıdır.

ocak 2018 sıralamasına ulaşmak için:
https://interaktifsozlukler.com/interaktif-sozlukler-ocak-2018-siralamasi/

bir yenilik daha gelmiş. formatsız sözlükler gümüş lig sıralamasına da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz;
https://interaktifsozlukler.com/interaktif-sozlukler-siralamasi-gumus-lig/

geçmiş ayların sıralamasına da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://interaktifsozlukler.com/interaktif-sozlukler-siralamasi/)

interaktif sözlükler ocak 2018 sıralaması

arsen lupen
interaktif sözlükler ocak 2018 sıralaması ile karşınızdayız.

başlangıçtan bu yana geride bıraktığımız 4 aylık sürede bir çok format ve kural değişikliği yaşadıktan sonra 2018'in ilk sıralaması ile içeriğimizi zenginleştirerek sabit bir çizgide yolumuza devam etmekteyiz.

interaktif sözlükler ocak 2018 sıralaması'na ve açıklamalara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz:

https://interaktifsozlukler.com/interaktif-sozlukler-ocak-2018-siralamasi/

sıralamaya dahil olamayan; ancak yazarlardan gelen talepler doğrultusunda oluşturulan interaktif sözlükler - gümüş lig ve açıklamaları için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

https://interaktifsozlukler.com/interaktif-sozlukler-siralamasi-gumus-lig/

interaktif sözlükler aralık 2017 sıralaması

arsen lupen
her ay başında interaktifsozlukler.com sitesi tarafından yayınlanan interaktif sözlükler sıralamasının, aralık (2017) ayına ait listesidir.

listede yer alan sözlükler, çeşitli kriterler çerçevesinde değerlendirilerek 20 adet ile sınırlandırılmış olup, aylık entry/girdi sayısına göre listelenmiştir. daha önceki aylarda olduğu gibi listenin excel formatında bilgisayara kaydedilmesi veya farklı kriterlere göre sıralamanın düzenlenerek incelenmesi mümkündür.

listeye ulaşmak için:https://interaktifsozlukler.com/aralik-2017/

edit: çalıntımız da çıktı, olayı buradan öğrenebilirsiniz:
https://kulzos.com/entry/67752/

interaktif sözlükler sıralaması

arsen lupen
aralık ayından itibaren bilgi sözlükte sıralamaya dahil olacaktır.

ekim ayı sıralaması:

https://interaktifsozlukler.com/ekim-2017/



ayrıca ek yenilik bilgisi:

bundan sonra similarweb'i de ekleyeceğimiz liste. aylık entry sayısı ile beraber aralık ayında yayınlanacak kasım ayı sıralamasında sözlüklerin similarweb sıralamasını da göreceksiniz.

similarweb'in alexa'dan tek farkı: alexa gibi paralı üye olmak zorunda değilsiniz ve alexa'dan daha şeffaf veriyor sitenizin durumunu.

https://interaktifsozlukler.com/ yönetimi

interaktif sözlükler sıralaması

arsen lupen
kimseden para istenmeyen sıralamadır. zaten bu sıralama için para veren varsa daha önce filan büyük enayidir. bunu da söylemeden geçmeyeceğim. saçma sapan çıkarımlarda bulunmayın arkadaş.

aha şimdi de wordpress'e takınılmış. yahu her ay başı bir tablo koyup sıralamayı ilan edeceğiz işte. wordpress neden hazıra konmak olsun ki? ne saçma bir düşünce anlamadım vallahi. sıralama için com'lu site almışım daha ötesi yok. diğerleri ya blogspot idi ya da index sayısını verip 2-3 ay yapıp bırakan sitelerdi. bu böyle olmayacak. tabloyu görünce ay başında ne demek istediğimi anlayacaksınız.

bu arada şimdiden tüyo vereyim inci sözlük sıralamada büyük ihtimal üçüncü olacaktır. toplam entry sayısında ve index'te ekşi ve uludağ'ın arkalarında kendileri.

neyse fazla uzatmıyorum. eleştirileri not ettim. ayın başında görüşmek üzere.

interaktif sözlükler sıralaması

arsen lupen
herhangi bir hayali entry sayısına göre yapılmayacak sıralamadır. teşekkürler eleştiriler için bende elimden geldiği kadar amacımı anlatayım. bu arada maddi değil sırf ilk 5 büyük sözlük haricinde diğer sözlüklere motivasyon olsun diye bu siteyi açıyorum. zaten ayın başında sıralamayı görünce benim de ne kadar ciddi olduğumu arkadaşla anlayacaksınız :)

bundan önce dijita maden sitesi uyarmama rağmen saçma sapan sadece index sayısını ve alexa tr v globalı koyarak çöp liste yapıyordu. ondan önceki gayet iyiydi ama mayıs ayında bıraktılar blog sitesi olan. onlardan daha iyi olacağız ve gayet şeffaf olacak merak etmeyin.


doneleri zaten gerekli yerlerden alıp bunu yapıyoruz. sizin 'beni sıralamaya almayın' demenize gerek kalmıyor. eğer sizden de doneleri alıyorsak zaten giriyoruz. siz istemeseniz de sıralamada oluyorsunuz çünkü bizim amacımız her güzel sözlüğü almak. ondan inci sözlüğü de ilk kez biz alacağız. resmi bir sözlük ve interaktif gayet. neden almayalım ki? hakkediyorlar.

diğer siteleri bilemem lakin bizim yapacağımız sıralama iyi okunduysa x başlık yok o başlık 1000 entry falan fistan olmayacak zaten. bunlar fazla uzatmaya gerek olmayan mevzular ve açıkçası cevap pek tatminkar değil.

ben tekrar yazayım belki okursunuz:

toplam entry sayısı
alexa türkiye ve global sıralaması
Global Rank Değişimi
index

olacak.

sonraki aydan itibaren de Toplam Tanım Sayısı'nın yanına Aylık Girilen Toplam Entry sayıları da eklenecek.

özetle çok uzattım biliyorum bitireyim kendimi tekrarladığımı fark ettim:

böylece gayet şeffaf ve gerçekçi bir sıralama olacak. sizin 10 yıldır bu sıralamaya girip girmediğiniz dolasıyla beni ilgilendirmiyor. lakin bilgi sözlüğü de bizler sıralamaya alacağız. bu eski olduğunuzdan değil sakına yanlış anlamayın sıralamada yer almayı hakkettiğiniz için alacağız.

söylediğiniz doneleri nasıl yapacağız? kimse yapamamış bizde yapamayız, kaç entry girilmiş ya da 1000 tane tek yazar mı girmiş, bunları hesaplayamayız çünkü saçma açıkçası. spesifik değil söylediğiniz. toplam entry sayısı ve girilen entry sayısı ile ondan sonraki aylarda farkı ekleyeceğiz ve şeffaf bir sıralama olacak. büyüğe de küçüğe de şans vereceğiz.

özet olarak azıcık insan şans verir yahu :) vurdun öldürdün :d

interaktif sözlükler sıralaması

arsen lupen
bundan sonra her ay düzenli olarak yepyeni bir sitede yayınlanacak sıralamadır.

hakkında detayları buradan okuyabilirsiniz:

http://interaktifsozlukler.com/hakkimizda/

sorularınızı da iletişim'den ya da şahsıma mesajla iletebilirsiniz.

sıralamalar son 4 aydır sıralayan bu site gibi:

http://dijitalmaden.com/en-iyi-interaktif-sozlukler-siralamasi-eylul-2017-guncel

sadece index değil toplam tanım sayısı da olacak. sonraki aydan itibaren de aylık girilen entry'de eklenecek. alexa türkiye ve global'ın yanı sıra global rank'ta eklenecek.

sitemize tanım sayısını ve sonraki aylarda her ayın tanım sayısını vermeyenler ise eklenmeyecek. öte yandan inci sözlük'te sıralamaya artık dahil olacak. madem diğer tanım yapılmayan sözlükler ekleniyordu biz hakkettiği gibi inci sözlüğü de ekleyeceğiz.

sitenin ana sayfası şimdilik yapım aşamasında. her ayın başında bir önceki ayın sıralaması eklenip tüm sözlüklerde eklenecektir. dileyenler daha önce sıralamada olmayan sözlüklere üye olanlar var ise o sözlüklere de haber salabilirler bize iletişimden ulaşabilirler.

interaktif sözlük yönetimi

bilgi sözlük yönetiminden de her ay düzenli olarak girilen entry sayısını istiyorum tabi. sakıncası yoksa.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol