26 nisan 2007 fenerbahçe beşiktaş maçı

ankakusu
ilk yari ortada geçmis olan maçtir. ikinci yari besiktas çok kötü oynamistir. rakibi buldugu pozisyonlari cömertçe harcadi. besiktas futboluyla haketmedi turu ama besiktas’tan çok daha kötü bir hakem vardi sahada. besiktas çok kötü bir ikinci yari oynadi. o kadar ki bana rakibi yensin dedirecek kadar. maçin yildizi vedran tunje’dir bana göre. herif kaç kez zamaninda hamlelerle top kurtardi, valla helal olsun.

hakem, iki takima da kirmizi çikarmamak için büyük çaba sarfetti. baki mercimek ve mehmet sedef kirmizi kart görmeliydi. bununla birlikte ugur boral denen futbolcu da, son dakika yaptigi neydi öyle ya. karate yapiyor sanki. sari pipinin gördügü iki sari da hakliydi.

maç sonu zico köpürüyordu agzinda salyalarla. hakem ve hakemlere. sanirim zico bize benzemeye basladi. onca pozisyon harca tura çikamamani hakeme yik. evet hakem gerçekten kötüydü ama benim gibi besiktaslilari da çildirtmadi degil. yan hakemlerden genç olani da çok kötüydü.

son sözüm de mateja kezman denilen cetnik bozuntusuna. ulan sen de futbolcumusun? yazik sari-lacivertli takima üzülüyorum ben. bu sirba degil... hiç bir halt etmedi 90 dakika boyunca. o olmasaydi bu maçi kazanmamiz biraz zordu. sagolsun.

sari-lacivertli takim, besiktas ile kendi evinde oynayacagi maçlari, tarafsiz bir yerde oynama karari almasinin vakti geldi sanirim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol