klitoris

0 /
darth sidious
kadin cinsel organinin ust kisminda, saklanmis gibi duran hassas nokta. erkek cinsel organinin gelismemis hali olarak adlandirilabilir. kadinlarda erkeklik hormonu daha fazla olsaydi bize ihtiyaclari olmayacakti.
lapsus
south park in bir bolumunde kahraman olarak yer alan kadin cinsel organinin ust kisminda, saklanmis gibi duran hassas nokta.
cucugamusi
penisin kadinlardaki tam karşılıgı.klitoris nokta degil,3 cm boyunda ve 3mm eninde bir organdir.sex sirasinda yeterince uyarilan klitoris tipki penis gibi kan ile dolarak,sertlesir ,ebatlarinin 2 katina cıkar(gorsende,gormesende 6 cm oldu).erkekler tarafindan yeteri kadar onemsenmeyen klitoris orgazmi olmadan vaginal orgazmi yasamak cok rastlanan bir durum degildir.klitorisi dikkate almayan erkek, omrunu g noktasi’ni aramakla gecirir.bu eyleme de nafile eylem denir.
7doors
bazı toplumlarda kadının cinsel haz almasının günah gibi görülmesi dolayısıyla kadınlardaki bu yapı ya tamamen çıkarılır ya da yapı kendi içinde birbirine dikilir. bunun daha hafif yöntemleri de mevcuttur.din, gelenek ve töre kurbanı olup kadın olduğu için bir nevi cezalandırılan bu kadınların maruz kaldığı müdahaleye halk dilinde kadın sünneti adı verilir.
7doors
anne karnındayken penisin oluşmadan önceki hali de klitoristir.yani her erkek, erkek olmadan önce kadın özelliği taşır da denebilir buna.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol