oppo rancisis

angelus
jedi konseyinin en yetenekli üyelerinden biri ve askeri taktikler üzerindeki bilgisi nedeniyle saygı duyulan bir jedi üstadı.

oppo rancisis thisspias yöneticisi ünvanı kendisine miras kaldığı zaman, bu rolü üstlenmeyi reddetmiştir. onun yerine bütün zamanını ve enerjisini jedi düzenine adamayı tercih etmiş ve en sonunda jedi konseyinde bir yer kazanmıştır. sanatsal stratejileri ve savaş planları jediların bir çok büyük ölçekli uzay çatışmalarından kazanan taraf olarak ayrılmasına sebep olmuştur.

rancisis aynı zamanda malacia ustası. bu jedi tekniği düşmanda şiddetli baş dönmesi ve mide bulantısı oluşmasına sebep olur. çekiç çarpmış gibi rakibi sersemletmeye yarıyordu-fiziksel bir hasar yol açmıyordu. oppo bu tekniği tapınakta göstermesine rağmenm çok az üstat bu konuda ilerleme kaydedebilmiştir.

general rancisis saleucami savaşına komutanlık yaptı. jedi üstadı quinlan vos ve jedi şövalyeleri a’sharad hett, aayla secura, xiaan asmeru, k’kruhk ve jeisel komutası altındaydı.

savaş devam ederken oppo dönek jedi sora bulq tarafından öldürüldü. oppo kendisine saldıran sora’nın yardımcılarının tümünü öldürdü. sora bulq karanlıktan çıkarak kılıcını rancisis’e arkadan sapladı ve aynı anda yardımcılarının dikkatini dağıtmak için saldırdıklarını söyledi ve onu öldürdü.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol