willy

angelus
widdle adlı ewok’un daha genel takma adı olan willy, deej warrick’in çocukları arasında en büyük ikinci olandır. willy sadece iştahı tarafından yönetilen tombul bir ewok’tu. meraklıydı ancak çok zeki sayılmazdı. bu yüzden de genelde genç ewoklar arasında yapılan şakaların çoğunun hedefi olurdu. o ve abisi weechee çoğu kez münakaşa ederler ve güreşirlerdi.

weechee çok katılımcıydı ve ewok arkadaşları ile rafting yarışlarına katılırdı. yardımcı olmak isteyen willy bir keresinde weechee’nin rafting partneri olarak katılmak istedi ancak karanlık mağaradan rafting yaparak geçmenin willy’yi çok korkutacağını bilen weechee bunu reddetti. bu willy’nin kendine güvenini iyice azalttı - ilk defa korkaklıkla suçlanmıyordu- ancak ormanı dolaşırken, ewoklara cesaret verdiği söylenen bir mücevher buldu. weechee yarıştan dönmeyince, mücevherin etkisiyle cesaretlenen willy onu bulmak için yola çıktı. willy korkusuzca karanlık mağaradan, soğuk sulardan ve keskin kayalardan geçti ve sonunda weechee’yi buldu. köye geri döndüğünde, macera sırasında mücevheri kaybetmiş olduğunu fark etti ve gerçekte weechee’yi kurtaranın, kendi cesareti olduğunu fark etti.

bir süre sonra, willy babası ve kardeşlerine insan mace ve cindel towani’nin kayıp anne babasını bulmaya yardım etti. willy, mace ve cindel’in anne babasını esir alan şeytani gorax’ın öldürülmesine yardımcı oldu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol