siri tachi

angelus
küçükler jedi tapınağı’nın cilalı koridorlarında büyürken, padawanlar da, ara sıra, güçlü ve uzun süreli arkadaşlıklar kurarlar. siri tachi, ikisi de jedi şövalyeliği yoluna adım attıklarında obi-wan kenobi ile yaşıttı. obi-wan üstadı olarak qui-gon jinn ile ikili olduktan kısa bir süre sonra, siri de saygıdeğer adi gallia tarafından çırak olarak alındı.

siri, üstad adi’den çok şey öğrendi. adi’nin ışın kılıcı tekniği son derece yetenekliydi, son derece atletik ama aynı zamanda son derece de odaklı bir dövüş stiliydi. siri’nin kararlığı bazen sorunlara yol açtı - savaştan çekilmesi zorunluyken buna uymakta zorlandığı zamanlar vardı.

naboo savaşı’ndan sonra siri şaşırtıcı biçimde jedi düzeni’nden ayrıldı. kessel sürüşü’nde kaçakçıları takip ederken adi gallia ve siri ciddi bir anlaşmazlığa düştüler ve bu da genç jedi’ın ayrılması ile sonuçlandı. siri arkasını sadece eğitimine ve mirasına dönmekle kalmadı, aynı zamanda krayn ile, cumhuriyet uzay yollarını dolaşan köle tüccarlarının en nefret edilenlerinden biriyle müttefik oldu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol