hazır çorbanin karıştırmayınca hemen taşması

maliyeci
bünyedeki öğrencilik,boğazdan sıcak bir şeyler girmesi adına insanı hazır çorbaya mahkum kılar.iyidir güzeldir ama zaten hazır çorbayı yapan adam üşengeç adamdır,vakti dar adamdır."kaynayana kadar karıştırınız" ibaresi de neyin nesi allasen?

sittiret bişey olmaz deyip bırakılır çorba,içerden bir sigara alımlık bir süre geçecektir ocağın başına gelene kadar. ama her boka pratik çözüm geliştiren bu amcalarımız toplasan 10 saniyelik bir karıştırmamaya daynaıklı,taşmayan bir çorba üretememiştir.

velhasıl bi gelirsin ki çorba yalan olmuş.çorbaya yanmam ocak mahfolmuş.o ocağı temizlemek de dünyanın en büyük çilelerinden.olaylar cif reklamlarındaki gibi gelişmiyor çünkü.sıkıyorsun siliyorsun,çıkmıyor.
van ness
tembel bünyeleri eğitim amaçlı yapılması muhtemel olaydır. azrail gibi çorbanın başında beklenmesi gerekmektedir.
kalimera
akabinde taşan çorbanın bünyede yaratttığı tahribat da önemlidir. aç kaldığına mı yanarsın, ocağın mahvolduğuna mı?
nickten yana sansim yok
gerçek çorba isteyen kişinin âhı tutmuştur. çok çok çok zor durumda değilse bir kişi yapmamalıdır bu çorbaları. hadi erkekse ve bekarsa bir kişi çok çok çok zor durumda kalmasına gerek yoktur, her türlü yapabilir. ama bir kadınsanız... ... ... tırstım şimdi iyi mi bir laf edecektim... neyse bir kadınsanız iyidir güzeldir. devam böyle.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol