askeri göreve çağıran sozde demokrat

maliyeci
her yerde,her zaman özgürlük,kardeşlik,eşitlik diyte bas bas bağıran, ama iş ülkede inanan insanların tercihlerine gelince bunu sindirebilmek adına saniyede u dönüşü yaparak " asker göreve! asın,kesin yobazları!" diyebilen dönek sözde demokratlardır.

ne var ki isteyen istediği gibi takılsa.niye rahatsız eder birisinin küpesi,diğerinin mini eteği,bir başkasının türbanı seni?

ülkemde özgürlük istiyoruz diyenlerin aslında özgürlük değil kendilerine özgürlük,diğerlerine kısıtlamalar istediğini görüyorum.

yüzbinlerin meydana inip müslümanı,komunisti,sosyalisti,atesti beraber bağırıp çağırdığı gün benim umutlarım yeşerir.gerçekten özgürlük adına bunun dışında bir umudum yok.
falcata
zaten adı üzerinde sözde demokrattır. sözde olduğundan ne yapsa yeridir. asıl demokratlar onu pek ciddiye almaz sadece kendisiyle aynı sıfatı kullandığı için biraz kıllanır, o kadar.
independence
bahsi gecen demokrat ki$i bir tabur komutani ise ve askerini gorev yerine(nobet kulesi, nizamiye kapisi, kogu$ kapisi) cagiriyorsa bundan dogal bir $ey olamaz.ha ben ironiyi algilamakta gucluk ceken antiironik bir adamsam ve aslinda soylenilmek istenilen benim bahsettigim $ey degilse, bu durumda soylenmesi gereken her $ey soylenmi$ zaten.
ankakusu
bundan bilmem kaç ay önce, daha akp’e tazeyken, bu partiye sempatiyle bakan bir arkadasima buna benzer bir sey söylemistim saka/hiciv niyetine.

aylar sonra bu saka’yi savunan kisileri görmek beni hiç mutlu etmedi açikçasi. asker zamaninda göreve geldi de ne oldu sanki...
su unutlmamali ki akp’nin yönetim kadrosunun ne oldugunu herkes çok iyi biliyor. lakin bu partiye oy veren herkes bu profile uygun degildir. akp’ye her oy verenin namaz kildigini düsünüyorsaniz çok yanilyirsonuz... hayir namaza, niyaza alerjiniz vardir sizin de ondan yazdim bunu... hani ibadetini yapan herkes yobaz ya o bakimdan...

ayrica mutlu azinligin basini çektigi bu saksakçilga, gerçekten samimi olan vatanseverlerin alet olmasi da beni üzüyor açikçasi.
jean valjean
içimizde bu davranışı gösteren insanlar olduğu gibi cumhurbaşkanlığı için sadece bir aday çıkaran, parti içi demokrasisi bile olmayan akp’yi iktidar yapan ve destekleyen sözde demokratlarda vardır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol