beşiktaş in derbi maçın tekrarini istemesi

greyfurt
beşiktaşımızın 1-0 yenildiği fenerbahçe derbisinde kural hatası yapıldığı iddiasıyla, mhk’ya itiraz başvurusu yapacak olması dolayısıyla bizi kahretmesi durumudur. deniz baykal’a özenen beşiktaş yönetiminin, en kısa zamanda hatasını anlayarak başvuruyu geri çekmesi temennimizdir.
sheepmip
ölünce tanrıdan hayatın tekrarını istemek gibi bişi olsa gerek. allahım bana kural hatası yaptılar gerekçesiyle.
myysteriouss
gereksizdir. ben ne yapayım depresyona soktuktan sonra beni tekrarı gelen maçı. kaç kişi sevinir tekrar halinde gelebilecek galibiyete. komik şeyler bunlar.
betterthan
efendim bilindigi uzere acayip besiktasliyimdir,
ancak su macin tekrarindan bana degil uc puan sampiyonlugu verseler ne olacak,biz suleyman seba nin baskanligindaki takimiz,biz baba hakkilar sereflerin takimiyiz,bizim uc kurusla bes kurusla hesabimiz olmaz,biz serefimizle oynar hakkimizla kazaniriz,mac sahada kazanilir deriz biz ve sahada kalir hepsi,biz degilmiyiz serefli ikinciliklerle ovunen bizim baskanimiz degilmi ayni ucakta giden rakibinin yaninda sampiyonluk kutlamalari yaptirmayan,birakin beyler kucuk hesaplari,bu isler ne tup satmaya benzer,nede aziz baskanlara ozenmeye bu is saygi isidir bu is sevgi isidir bu is yenilmeyi ogrenmek isidir.biran once tuplerinle gitmen dilegiyle.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol