ideal meme ucu genişligi

eger cehenneme dogru ilerliyorsan durma devam et
meme ucundan kastım; o renkli alan işte. bilimsel adını bilmiyorum. o kadarını anlayın. neyse de ideal meme ucu genişliği ne kadardır?

şimdi elinize madeni 1 ytl alın ve yüzünüzden geçtiği varsayılına gauss yüzeyine paralel tutun. (burası biraz arak oldu serway’den ya neyse) bu konumda gözleriniz tam 90 derece ile bakıyor olacaktır.
hah işte o 1 ytl genişliği, ideal meme ucu genişliğidir.

dikkat edin. bozuk mal almayın.

edit: madeni para yoksa kağıt para ile de olabilir. kağır paranın en genişliğinin 4 de 1 i; madeni 1 ytl nin çapı yapar.

çalıştık da yazıyoruz olm buraya!
mitili
esasinda meme ucunu oldugu gibi kabul etmek gerekir. en azindan ben kagit 1 ytl ye gore mi, yoksa demir 1 ytl ye gore mi hesaplayacagimi bilemedigimden oyle yaptim. siz de deneyin, farki goreceksiniz.
redcrow
yetişkin erkekleri için;

elinize ortası delik eski 1 kuruşlardan alın ve 13-14 cm uzaklıktan gözünüze doğru tutun.eğer baktığınız deliğin karşısında sizinkine benzemeyen, daha büyük, kılsız bir meme ucu görüyorsanız ve sahibi size bakıp iç geçiriyorsa anlayın ki o bir dişi memesidir ve sizin için ideal olan o dur..
sepulturk
boşa bir tartışmadır erkekler açısından. zira hiç bir erkek bir kadının memelerini gördüğü zaman eline 1 ytl alıp ölçmez. ha ölçme aracı olarak dudak, dil gibi materyaller kullanıyorsa bilemiyeceğim tabi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol