rock n coke 2008

tamu
muhtemelen yine ’bu sefer çok süper gruplar getiricekler, hissediyorum’ dedirtip line up açıklanmadan bilet aldıracak, gruplar açıklandıktan sonra da küfrettirecek organizasyon olacaktır.
tamu
2009 yılında daha da büyütülerek (!) yapılması planlanmaktaymış bu festival.
daha da büyütmekten kastları nedir pek anlayamadım açıkçası. zira "her sene yükselttikleri" bir kalitelerinin olduğundan falan bahsetmişler.
steroid
her güzel şeyin olduğu gibi bunun da bir sonu olduğu ve bu sene son safhaya geçilip bokunun çıkartılacağını tahmin ettiğim organization.
newsted35
yalan olan organizasyondur.uluslararası sanatçı ve grupların turne programlarının festival tarihiyle uymaması sonucu yapılmama kararı alınmıştır, ne güzel olmuştur.darısı 2009’un başına.
redcrow
çobanın ilk yalanı;

coca cola ve yaratıcısı amerika birleşik devletleri için reklam ve imaj her şeydir. bu imajdan da en çok etkilen milletler arasında ne yazık ki biz de varız. işte bu noktada bazıları için ortada büyük bir kayıp var.sam amcanın şapkasına aldığı sponsorluk anlaşmalarından biridir coca cola ve her daim yerini korumak zorundadır. meşrubat üreten, ilginç bir tada sahip şekerli suyun çok ama çok ötesindedir coca cola. milli takım oyuncusu gibidir, bayrağı en önde taşıyanlardandır, baş aktördür, us armydir. tıpkı kardeşi marlboro gibi onun da sorumlu olduğu önemli bir misyonu vardır ve en önemli işlevi de uyarıcı özelliğidir. bulunduğu her noktada sana bazı önemli noktaları hatırlatmak zorundadır. ister, günde 10 binlerce insanın uğradığı büyük bir alışveriş merkezinde olsun, isterse günde üçüncü arabanın uğrayacağının meçhul olduğu harabe bir çöl benzinliğinde olsun, gözüne çarptığı kişiyi etkilemeli, orada olduğunu göstermelidir. en ufak imaj kaybı bile onun için tahammül edilemeyen gereksiz bir lükstür. işte bu noktada da, rock n coke 2008 bu imparatorluğun üzerine sıçramış ufak bir çamur lekesidir ve mikroskopla da olsa etkisi görülecektir. asık bir surat, istemkar bir serzeniş, beceriksiz adamlar şeklinde kişisel bir çemkirme de olsa farketmez, coca cola için bu bir başarısızlıktır. bu in maddi kısmı zaten çok önemli değil. hatta her yıl zarar eden bir organizasyonu iptal etmekle kar bile edecekler. lakin asıl sorun dev coca cola bayrağının bir noktadan kaldırılmış olması. aylar öncesinden başlayan ve tüm yaz devam eden coca cola afrodizyağının kokusu bu sene hissedilmeyecek. bu ülke insanlarının görsel duyuları, aylar boyunca rock n coke diye efsaneleştirilmeye çalışılan bir organizasyonun titreşimlerinden ırak olacak. festival alanında 10 binlerce insanı kanatlarının altına alıp, onların benliklerine müzik eşliğinde coca colanın asitli iğnelerini enjekte edemeyecek. yurdum gençi bu sene başka markaların boyunduruğu altına girip, frizbisini onların gölgesinde oynayacak.the coca cola companyi için bunun adı kayıptır ve sam amca’yı bir kez bile olsun hapşırtmaya yeter.

entrymi dikkati okuyanlar çakmıştır mevzuyu. yazı boyunca kaç defa coca cola yazısını gözünüze soktum bir bakın. gbkz verilen kelimelerin kızmızı olması da gayet işime geldi. az da olsa ülkem abd’ye hizmet edebildiysem ne mutlu bana. sigarası olan var mı lan? kısa marlboro olursa iyi olur.

show must go on

sam amcanın götüne girsin o şişe.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol