chp seyahat

greyfurt
zarar eden firmadir.
bingöl’de, 104 köyden, 6 bin kişiyi taşımış ve bu iş için 15 bin ytl masraf yapmışlardır.
22 temmuz 2007 genel seçimleri’nde ise chp bingöl’de 4672 oy alırken, akp bingöl’de türkiye rekoru kırarak %71 oy almıştır.

ara not:ne kadar ilginçtir ki; kitleleri anlamları çarpıtılmış terimlerle sürekli bölmeye çalışan sayın baykal, şu anda bütün türkiye’yi ortak bir söylem altında birleştirmeyi başarmıştır. her ne kadar farkında olmadan yaptığı, "ay sahiden benmi yaptım?" tadındaki bu birleştirici kanaat şudur; baykal gitmelidir. toplumun bütün kesimleri onun suratını bile görmekten bikmistır. solu güçlü olmayan bir türkiye’nin güçlü olamayacağını bilen çoğunluk baykala kırmızı kart göstermiştir. evet, rodos’a kadar yüzmesini beklemek haksızlıktır ama istifasını artık vermelidir.

chp seyahatin gidişatı kötü gözükmektedir. zamanında otogardaki bütün yolcuları kendi müşterileri gibi göstermeye çalışan yöneticilere 22 temmuz da halk nanik yapmıştır.

bu kadar atip tuttuktan sonra dilerseniz tanidik bir sese kulak verelim; chp’nin bingöl 1. sıra adayı sayın mustafa kurban’a:
"104 köyde vatandaşların oy kullanmasını sağlamak için onlara araç ayarladık, taşıma yaptık. ortalama 6 bin kişiyi taşıdık ve 15 bin ytl harcadık. buna karşın aldığımız oy 4 bin 672. yani taşıdıklarımız bile akp’ye verdi"
"cumhurbaşkanlığı seçiminde bütün fatura deniz bey’e çıkartıldı. biz deniz bey’i savunmaktan propaganda yapamadık. baykal’ın posterini astık aynı gece yırtıldı. yanına astığımız benim posterime dokunan olmadı. tayyip erdoğan’ın metrelerce uzunluğundaki posteri açıldı. ben ise deniz baykal’ın tepki almaması için ufak el posterleri dağıtabildim."

sonuç olarak chp seyahat zor günler yaşamaktadır. "çaylar şirketten" yaklaşımları bile müşteri kitlesini azaltmaya engel olamamıştır. yönetici değişmeli ve ülkemizdeki dağınık sol kendini yenilemelidir. (eğer zorunlu bir erken seçim olursa, beyefendi sezer başkanlığındaki dsp, malum baykal’ın önderliğindeki chp’yi meclis dışı bırakır ama tabiki zorunlu bir erken seçimden daha da güçlü çıkacağına inandığım akp’nin oylarını arttırmasına izin veremeyecek durumdaki mhp, büyük ihtimalle uzlaşacaktir. yani cumhurbaşkanı ni bu meclis sececek gibi görünmektedir. hayırlısı neyse o olsun)

son not: son seçimlere %85 katılım sağlanmıştır. (kendisini seçen sanki %60 değilmiş gibi "halkın tasarrufuna ipotek konulamaz" maymunluğu yapan kitlelere önemle duyurulur)


neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol