www engelleyen net

betterthan
msn listenizde kimin sizi engelledigini bulabilecegini iddia eden bunun icinde msn adresini ve sifrenizi isteyen tatli su sebelegi site.
x
msn kişi listenizdeki elemanlardan hangisinin sizi engellediğini veya sildiğini göstermeye amaçlayan web sitesi. bunun için zaten herhangi bir yamaya ekstra ihtiyaç yokki. seçeneklerden gizliliğe girip zaten öğrenilebilir kimin engellediği kimin sildiği.

gereksiz bir site. internet dünyası giderek çöplüğe dönüşüyor.
emotionalparanoia
gizlilik dedigin kısımdan herkes oğrenemiyor ki buna bende dahilim.insanlar basitlik istiyor,ve internet üşengecler için yüzlerce site acıyor .gel gelelim asıl cöplüğü olusturan gereksiz bloglar,amacsız siteler,virüs ve trojan yaymak amaclı siteler vb.

ayrıca türk’e güven olmaz demek istemesem de akıllılık yapip türkiye üzerindeki tüm msn sifrelerini kırmak peşinde olan yarım akıllı bi hacker da olabilir.

onun dısında bu tur yabancı sitelerde mevcuttur.bu tur sitelerde microsoft ve hotmail gizlilik anlasması arayın.ve fake olmamasına dikkat edin,ve her ihtimale karsı siteye girdikten sonra sifrenizi degiştirin.
beyaz komur
kesinlikle yalan bir sitedir.


http://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/560-msnde-sizi-kisi-listesinden-silenler-ve-engelleyenler-msn-engelleyenler.html

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol