nba live 08

sergey
nba live 2007 de kırılmadık rekor, kazanılmadık bir bok bırakmayan bünyelerin aylardır yollarını gözlediği oyundur. bu seneki kapak yıldızı gilbert arenas olmuştur. ea sports geleneği olarak grafiğe kasıldığını videolarından anlayabilmekteyiz. ama yılların hatrına yine alınacak, yine oynanacak ve yine phoenix suns ile harikalar yaratılacaktır.
imphotep
"kendine gel be ey electronic arts..!" şeklinde çemkirmeye sebep olan oyundur. bu firmanın ceo’su kesin takıntılı..bir gerçekliktir tutturmuş..arkadaşım görmüyo musun konami oyunlarını?adam taç çizgisinin dışından top sürüyor,kaleci filelerde balık gibi kıpraşıor,iki aynı takımın oyuncusu çarpışıp düşüyor ama oyun tadından yenmiyor.çünkü oynanan şey futbol.sen se tutturmuşsun bir gerçeklik,oyuncular sürekli aptallaşıyor,oyun içi hatalar artıyor,gitgide robotlaşan ouncular..sahadaki 11’e "futbolcu" demek imkânsız..
mesela konami oyunlarında,taç kullanıldığında topu alan oyuncu geriye doğru koşarsa,bir diğer oyuncu ileri koşu yaparak hem adam çekiyor,hem de oyunu açıyor..aynı pozisyon ea sports oyununda olduğunda,pas vereceğin adam mal mal aynı mesafeden seni takip ediyor.bu da oyunu futbol olmaktan çıkarıyor.basketbol oyununda da aynı şeyler geçerli..
bir efsane vardı fifa 99 .. sonrası hikâye.forever konami..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol