ali akcan

greyfurt
türkiye haber iş sendikası genel başkanı olan şahıstır.

6 kasım (salı) 2007 tarihinde habertürk’te yayınlanan bir programda başlattıkları grevin nedenlerini ve olası sonuçlarını, akıl, mantık, iyi niyet ve beyefendilikten ödün vermeden, akıcı ve anlaşılır bir biçimde anlatmıştır.

ilk bakışta ülkücü bıyığına kıl olduğum, sırf küfür edebilmek adına materyal toplamak için bir dakikalığına izlemeye karar verdiğim yöneticidir. ancak dakikalar geçtikçe hayranlığımı kazanmış, verdikleri haklı mücadeleyi en gerizekalı insanın bile anlayabileceği şekilde açıklamıştır.

kendisine karşı agresif bir tutum takındığını düşündüğüm sunucu hanımı bile muhallebi kıvamına getirmiş, akla takılabilecek her konuda izleyiciyi bilgi ve belgeye boğmuş, yüce insandır.

bu adı unutmamak lazımdır. umarım kendisi zamanı gelince siyasete atılır ve ülkesine meclistede faydalı olmaya devam eder.

not1: aklım erdiğinden beri gerek özel gerek kamu yetkililerinin açıklamalarını can kulağıyla dinlerim, düşünürüm. hayatımda hiç bu kadar teklemeden mantıklı cevap veren, hiç bu kadar belgeli bulgulu konuşan, hiç bu kadar uzlaşmacı ve iyi niyetli bir adam görmedim.

not2:#693438 ve #694665’de ki ön yargılı tutumumdan dolayı başta türk telekom çalışanları olmak üzere, tüm sendika ve paydaşlarından özür dilerim.
keşke üzüntümü ifade edebilecek birşeyler olsada yazabilsem ama yok. umarım haklı mücadeleniz uzlaşma ve adaletle sonuçlanır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol