haber sitelerindeki çok bilmis yorumcular

greyfurt
haber sitelerindeki bir tek haberden yola çıkarak, memleket kurtaran, bilimsel çıkarım yapan, akıl veren, yüce(!), bilgili(!) ama salaklığın en özü tadında yorum yazan insanlardır.
bu insanların ortak özelliği kıçlarını yıkamayı bilmemeleri ve tırnakları arasındaki pislikleri yaşadıkları evin/mekanın duvarlarını güçlendirme amaçlı kullanmalarıdır.

haberin kaynağı, haberin sunulduğu sitenin siyasi eğilimi, siyasi konjenktür gözönünde bulundurulmaksızın yorum yazarlar.

demokrasiye toz kondurmazlar ama kimi kürt düşmanıdır, kimi din...kimi bilgisayar kullanabilen cahildir, kimi mimar, mühendis...ama yinede yazarlar.(her mimar mühendis süper zeka, engin bilgi ve kültür deposu demiyorum ama yinede belli bir seviye göstergesidir)

"ulan ben bunu bilmiyorum ama yazıyorum. benim kadar tembel birileri bunları okuyup, araştırmayıp, düşünsel olarak zehirlenebilir" diye düşünmezler. sadece yazarlar.

onlar için yorum yapmak düşünsel seks yada düşünsel sıçıştır. rahatlarlar. rahatlamalıdırlar. her insan rahatlamalıdır ama bu rahatlama işini başkalarının beyinleri dışında yapmalıdırlar.(kendi beynine yapıyorsun bari başkasına yapma)

"hollanda’da böyle, böyleyken türkiye’de şöyle şöyle" renginde yorumlar yaparlar. öyle bir yazarlarki sanki hollanda’da 128 sene yaşamış bir dışişleri yetkilisidir kendisi yada türkiye, hollanda’nın kişi başına gelirine sahip, aynı kültür, aynı jeopolitik unsurlara sahip (örnekler çoğaltılabilir) bir ülkedir.

ya a.q. yok işte yok! olanla yapılanları eleştir.

"öncelik sıralamasına göre yaklaşırsak bence böle böle olmalıydı" de. yok ama...onun işi eleştirmek. o eleştirecek. "yapıcı eleştiri" falan hiç demeyin. onun açısından eleştirinin yapıcısı yıkıcısı olmaz. o eleştirdi ya tamam. sifon çeker gibi internetten çıkar ve ardına bakmaz. sanki yazdıklarını milyonlarca kişi beklemekte ve okumaktadır.

hele birde ellerine bir istatistik geçtimi? ...offf. işte o zaman boku yediniz demektir. "hollanda’da kişi başına şu kadar dondurma düşerken, bizim ülkemizdeki inekler şu kadar ot tükettiği için..."...(yaaa, ülkedeki inekler için ne yaptın?)

bu insancıkları (insancık: insan görünümlü organizma) memnun etmenin bir yolu, metodu yoktur!!!

bir çiçeği yolabilirsiniz, koparabilirsiniz, onu dalında sevebilir ve hatta üstünde bir dozerle pati çekebilirsiniz. her ne yaparsanız yapın o çiçek, çiçektir. işte o yorumcularda çiçektir.çiçekler su ister. daha sabırlı olanlarımız onlara su versin

onlar; klavye şovalyeleri, lafa gelince fırtına gibi esen, arka odaya gidince burunlarını karıştıran, otuzbir denen eylemden penislerinin fiziksel yapıları bozulmuş, asosyal, homofobik ama insan canlısı (karşı cins insanlara karşı tabiki) zavallılar klübüdür.

ne kadar yazılsa azdır. sonuçta o insan yorumcu(!)dur. kendinden önceki yorumları bile okuma zahmetine katlanmaz. zaten aydınlanmış, bitmiş tartışmaları baştan başlatır ve sürdürür.

dediğim gibi ne kadar yazılsa azdır. yazık onlara.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol