ceza nin oynadigi milliyet reklamı

sepulturk
son zamanların en komik reklamıdır. aydın doğan’ın bir gazetesi olan milliyet’in utanç duyduğu şeyleri gösterir de bunlar bana tanıdık geldi bir yerden. reklamı izleyin siz de benim gibi gülmekten kırılın.

http://tinyurl.com/253qoh
passive
son saniyelerine kadar pek güzel giden ama son saniyelerde dannn efekti eşliğinde gelen milliyet yazısıyla insanı dumura uğratan hoş bir reklamdır..
westkhan
sonunda aydın dogandan gurur duyamamızı(!) söylemediği unuttuğu reklamdır
not:ayrıca klip cezaya hiç yakışmamışıtır.
isyankarmuhabir
rekalmi gorunce, sonunda gercekten birileri birseyler soyliyecek galiba dedirten ama son karelerde anlasılan, gonul ister bizim medyamizda da muhalif isler olsun, muhalefet yapilsin ama sezen aksunun sarkisi geldi aklima nerde bende o yürek dedirten reklamdir
amazonta
yobaz dinciler tarafından yakılan ve bir sürü adının öldüğü madımak otelinden görüntüler vererek takdirimizi toplamış reklam.
angelus
güzel reklamdır. içeriği kurgusu her şey şahanedir. yalnız reklamın sonundaki milliyet ibaresi biraz eğreti durmuştur. hani cumhuriyet e öykünmüşler felan güzel de özne olan gazetenin misyonu ile ters düşmüş gibi.
zifir
ironi midir nedir bilmem ama cezanın baya baya aydın doğan denilen şahsın gazetesinin reklamına çıkıp hortumculara hayali ihracatçılara laf geçridiği reklam filmidir. be kardeşim sen bu hortumculuk olayının falan farkındaysan aydın doğan’ın bu işin piri olduğunun da farkındasındır herhalde dimi gibi tepkileri hakeden bir reklam filmidir.
etik açıdan tek eksiği de bu değildir zaten. en az cumhuriyet gazetesinin tehlikenin farkında mısınız reklamı kadar milli duyarlılıkları sömüren bunlardan pay kapmaya çalışan bir reklamdır.
(bkz: aferin çok güzel akıl etmişsin )

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol