patates cipsi görünce canın bira çekmesi

sepulturk
can isimli arkadaşımın cipsi görür görmez yanında iyi gider diye önümüzdeki birayı kendi önüne çekmesidir. evet öyledir.
hormonsuz domates
beynin sol lobundan salgılanan grejonitik hormonunun, gözün patatesi algılaması sonuncunda salgılanmasıyla bünye, bira istediğini açıkça terlemeyle, göz bebeğinin büyümesiyle ve überzüzük dudak hareketiyle belirtir.tabi bu überzüzük dudak "öpüjem abi" nidalarına bir geçiş dönemi olarak değerlendirilir.
hasktir
nasil ickiyle/kahveyle/cayla sigarayi kombine eden bunyelere sahip canlilarsak birayla patates kizartmasi/cipsini kombine etmemiz durumundan dogan olay. bira kuru kuru icilmez yanina sigara,cips,kizartma,cerez,misir,hede,hodo,vici,vici ister bunye ve ayni sekilde cips gorunce bos bos yenilmez kitir kitir. yanina ekurisi gerekir.

not: cipsin ekurisi bira olmasina karsin biranin tek ekurisi cips degildir.
john maynard keynes
patates cipsi gorunce insanin cani bira cekiyor,bira gorunce kuruyemis,kuruyemis yedikce daha fazla bira,ardindan gelen patates kizartmasi istegi,derken tekrar bira...siz saniyor musunuz ki bira gobegi denen zikkim sadece bira icilerek olusur,hayir iste boyle boyle oluyor.


bir de bu durumun baska versiyonu vardir o da sudur ki;

raki goren bireyin cani kavun cekiyor ama once bi altyapi olusturmak gerekli diyor,meyhane pilavi,ardindan beyaz peynir illa ki deniz urunleri derken hoop ne oldu,yine gobek.

(bkz: icki butun kotuluklerin anasidir)
(bkz: ana gibi yar olmaz)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol