fokurfokur com

mojo
sözlük alemlerinden süper coder ferro, cadı kişi witchorexia nervosa, asabi şeker bünye inflack ve psykhe kişisi tarafından fokurdamak amaçlı hazırlanmış sözlük oluşumu.
mottosu kaynayan dusunce kazani. henüz yolun çok başında olmasına rağmen alışılmışın dışında tasarımı ve bir avuç da olsa yazarı ile eğlence ve bilginin yegane kaynağı olma yolunda adımlar atmaya başlamıştır.kapısı fokurdamak isteyen herkese açıktır.

http://www.fokurfokur.com
sepulturk
bize sözlük aleminde insanların rollerini belirten bir tanım entrysine sahip sözlüktür. meğer analar ne yiğitler doğuruyormuş da haberimiz yokmuş.
passive
sırf, ’asabi şeker bünye inflack’ ile aynı sözlükte yazıyor olmak için üye olacağım oluşum. gurur duyarım gurur.
angelus
super coderleri ferro nun üzerinde s harfi olan bi t-shirt ile afedersiniz altında götünü tüm hatlarıyla ortaya çıkartan en seksisinden kırmızı bir taytı olup olmadığını şidetle merak ettiğim oluşumudur. ha öyle bir ekipmanı varsa hemen üyesi olmayı bir borç biliyor, lise do sen benuga celiktepe cengizhan lisesi macinda konuşlanmış olan cengizhan lisesi öğrencilerini haklarında tezahurat yapmaya davet ediyorum.
pipisik
bir trollden moderatör çıkarmayı bilmiş yegane sözlük oluşumudur.

götten bok çıkar mı?

emin olun cevap veremeyeceğim denli karmaşık bir soru oldu bu benim için!
pipisik
patlamıştır.

"fokur fokur’dan zorunlu veda!

veri merkezinin, bize ait olan 1 adet internet sunucusu ve 1 adet yedekleme sunucusunu hicbir haber vermeden ve yedeklerimizi almaya izin vermeden kapatmasi nedeniyle, fokur fokur’un 4 yillik gecmisinden geriye hicbir sey kalmamistir! fokur fokur’dan geriye sadece anlamsiz kod parcalari kalmistir.

simdi onumuzde 2 yol bulunmaktadir. ilki ve zor olani, fokur fokur’u tertemiz bir veritabani ile yeniden acmak. elbette fokur fokur’u eskisi kadar iyi konuma getirmek icin hepimize cok fazla gorev dusmektedir. ancak bunun denemeye deger oldugunu dusunuyoruz. tabii ki bunun icin yazarlarin destegini almamiz gerekiyor. eger fokur fokur’un tekrar acilmasini istiyorsaniz, lutfen facebook’taki konu uzerinden yorum yaziniz.

fokur fokur’un tekrar acilmamasindan yanaysaniz, sonsuza dek susunuz."

kimi yiyorsunuz lan?
independence
patlayan her sozluk icin ayni $eyi du$undum, ayni $eyi soyledim.

sozluk sahipleri reklamlardan yiyebildigi kadar yedi, somurdu. olan yazarlarina oluyor, olan binlerce insanin emegine oluyor.

denmi$ ki;

:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:

veri merkezinin, bize ait olan 1 adet internet sunucusu ve 1 adet yedekleme sunucusunu hicbir haber vermeden ve yedeklerimizi almaya izin vermeden kapatmasi nedeniyle, fokur fokur’un 4 yillik gecmisinden geriye hicbir sey kalmamistir! fokur fokur’dan geriye sadece anlamsiz kod parcalari kalmistir.

:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:

oncelikle nasil bir firma ile cali$iliyor ki kimseye haber vermeksizin sunuculari kapatiyor?

haydi burasi turkiye, bunlar olabilen $eyler.

o zaman $u soru geliyor aklima;

neden backuplariniz elalemin makinesinde duruyor hacim?

misal bizim cali$tigimiz firma bugun "kapattik aga" dese, alirim makinemi gelir odama kurarim sozlugu, sifir veri kaybi ile 5 saat icerisinde sozluk yine acilir. ha diyelim ki bana ait olan sunucu sicti bitti. ee, ben backuplari 6 ayri yerde biriktiriyorum, siz neden elin makinesinde tutuyorsunuz? makine patladi, firma kapandi vs. e karde$im, ben her gun aldigim backuplari ayni zamanda kendi evimdeki bilgisayarimda hem .sql hem de .mdb formatinda ayrica biriktirip her 3 gunde bir de yeni backuplari(eskilerini silmeksizin) yeni bir dvd ye kaydediyorum.

vardigim sonuc $u;

insanlarin emegine sayginiz sifir. ke$ke bilgi sozluk’e laf etmeden once kendi guvenilirliginizi test etmi$ olsaydiniz. bir i$i beceremeyeceksen yapmayacaksin.

yeniden du$unulerek yapilan edit: kesinlikle ama kesinlikle bahsi gecen sebepler yuzunden fokur fokur’un patladigina inanmiyorum. hicbir sozluk sitesinin yoneticisi bu kadar amator bu kadar acemi ve bu kadar emege saygisiz olamaz. altinda bamba$ka $eyler oldugunu du$unuyorum ama o kisimlari bizi ilgilendirmez.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol