şeytan a tapinan

kasif
günah keçileri istiyorum. hepsini masumiyetin bedeline tek tek kurban etmek istiyorum sadist zevkin doruklarınca. içinde insanlığımın en ufak acıması olmasın diye de ruhumu asıyorum aşağılık bir fahişenin bedeninin tam ortasına.
boynuma yaftalanan her bir iyilik hallerini yağlı urgana dizip, ince deliklerinden kanatırcasına zorlayarak tek tek dizili şekilde meydanda sallandırmak istiyorum; ölümünü ölümsüzleştirip, ruhunu iyi gösteren katil ruhları kutsamak istiyorum. bu şekilde hepsine özgürlüğünü adamak istiyorum en bilgiç insan sevdamla!
küfürler etmek istiyorum; cici ve edepli gösterilen yanımın bedelini, etlerinden parçaları lime lime keserek, ahdetmek istiyorum, onları mahşere taşıyacağıma dair. her yalvarış çığlıklarına birer zıpkın darbesi ile acının zevk-i şahanesini tattırmak istiyorum, hayatın nice zevk-i sefasından bihaber olmalarının hıncıyla!
tanrıları ile sevişmek istiyorum kanatırcasına ruhumu ve bedenimi. üç beş kuruşa da ardından şeytana satmak, peşkeş çekerek üstelik. ne kadar rezilce olursa cici bayan ve baylarca, o kadar asil olacak ruhumun tatmini benim şah damarlarımda.
ırzına geçilen her bir toprak-inanç-namus-hak/hukuk-aşk bataklığına, çığlıklar atmak istiyorum kahkalarla. utanmadan, sıkılmadan üstelik zevkten dört köşe olmuşluğumun ayıbını alıp yere çalmalarına! dedim ya, hepsini yok etmek istiyorum, içinde barındırdıkları nice kişilik karmasını bilmez aptalların.

şeytanın tüm günahlarına tapmak istiyorum, insan olabilmek adına.
ve dahi insan kalabilmek uğruna.

- çıldırma anına -

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol