yabancı gelin

elma sekeriiii
star’da ba$layacak olan program. yabancı gelinler gelip turk erkeklerini sececekler sanırsam.

hayırlı olsun, nur topu gibi salak bir program daha geliyor...
with all my love
geçenlerde bir muhabbet esnasinda; yabanci bayanlarin türk erkekleri için öldügünü duymustum, o derece seviyorlar ve istiyorlar. ancak ragbetin bu sekilde bir program yapacak kadar olabildigini tahmin etmemistim, edememistim. evet.
independence
sema ozturk tarafindan sunulan program. akvilina isimli bir yari$maci var ki bu programda, kizi gorur gormez studyonun adresini arar oldum internette. pek $eker bir kiz allah sahibine bagi$lasin. kendisi litvanyali. angelus, hocam hazirlan yolculuk var bize.
2026 sonya
bbg’nin; pek çoğu uzun zamandır türkiye’de yaşayan 10 yabancı uyruklu genç kız,10 damat adayı ve annelerinin bir eve kapatılmış hali. ilk bölümünden izlenimlerime gelince; kızlar hoş, damatlar hiç kızlara göre değil. anneler çok uysal görünüyor ancak iddia ediyorum o evden yeni semra kaynanalar çıkacak. ayrıca yarışmanın sunucusu sema öztürk’ü çok başarısız buldum. bu tarz yarışmalarda ebru akel’in üstüne tanımıyorum. bakalım belki ilerleyen bölümlerde daha tatmin edici bir sunum yapabilir. görecegiz...
orqn
nihat doğan familyasından gelen erkeklerle bize yabancı diye yutturmaya çalıştıkları türk kızlarının bir arada bulunduğu programdır.

:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:
yabancı bir kız şimdi terliğimi alıp dövücem seni der mi ya?
:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol