nazlıcan tagızade

independence
13 agustos 1992 senesinde dunyaya gozlerini acan gencecik bir kiz.

biraz hesaba zorlayalim kafamizi;

2009-1992=17

bak houston sekmesinin icerisinde hesap makinesi var, oradan da bu sonuca ula$abilirsin.

peki bu kizin ba$lik konusu olabilecek kadar onemli ozelligi ne ola ki?

ozelligi $u;

halis toprak aganin mustakbel e$i olacak(belki de olmu$) kendisi, hem de babasinin izni ile.

hatirlatayim, halis toprak 71 ya$inda ve ba$indan bildigim kadari ile 2 evlilik gecti, bu evliliklerinden de toplam 12 cocugu var.

$imdi birisi bana bu evlilik icin "a$k evliligi, kiz da sevmi$ adam da sevmi$, sana girip cikan ne?" $eklinde bir yorum yaparsa cidden kotu soverim. ne a$ki lan ne a$ki? daha bilmemkac aydir tanidigi ve kendisinden 50 ya$ buyuk olup bir de 12 cocuk sahibi birisi ile mi a$k? lan o zaman huseyin uzmez’e ne sikime kizdiniz siz? biri cinsel istismar da bu ne bok ya? kiz kisa zamanda adami cehenneme yollayip paralara konma derdinde, adam parasi ile taze et satin alma derdinde, sagdan soldan cikan bir iki kafa da durumu son derece olagan ve legalmi$ gibi a$k evliligi $eklinde gosterme derdinde.

kendi goru$umu soyluyorum yasalarin izin verdigi olcude;

kizin babasi halis toprak ile kira sozle$mesi yapmi$, ta ki kizi ile halis toprak ayrilana ya da halis toprak olene kadar. sonra mal mulk kiza, dolayisi ile de babasina kaliyor. baba kizi resmen kontrat kar$iligi kiralami$, kiz da ilerisini du$unerek duruma riza gostermi$.

a be kizim. peki sen o ya$taki bir adamin uyurken horlamasini dinledin mi hic? hele ki o gobege sahip bir insanin horlamasi apartimani ayaga kaldirir. tamam siz ko$kte ya$arsiniz, mustakildir, kimse rahatsiz olmaz da, ya sen? sen de mi rahatsiz olmazsin? 17 ya$indaki taze bedeninin uzerine 71 senelik yagli ve terli ve kokan bir beden basinc yaptigi zaman miden agzina gelmeyecek mi senin? allah korusun ya bir de cocuk yapacak olursaniz o zaman ne olacak? genclik parayla kiyaslanabilir mi aminakoayim ya. lan dost hayati ya$asaniz daha cok anlardim be, evlilik ne?

son sozum de bu durumu olagan ve legal olarak kar$ilayip siradan bir olaymi$ gibi davrananlara. sizin de aklinizi fikrinizi sikeyim ben.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol