subjektif diye silinen entry

dollendiren gercekler
sacmaligin daniskasi seklinde bir kuraldan dolayi silinen entrydir. sozluk kavramini bilmeyenlerce yapiliyor bu. kardesim sozluk forum degildir ama sozluk sadece kelime anlami veren bir sozluk de degildir. sozluk dediginiz sey insanlarin kendilerinden bir seyler paylastiklari belli formati olan platformdur.
elma sekeriiii
sözlük kavramını süper bildigine inanan ki$iliklerin, hedelerin tutup kendini cümle aleme;
"benim süper yaptıgım aktivite, kimse cinsel organımdan ayrılmak istemez nihahah"
yakla$ımında anlatıp, sonra da entryleri sizden ba$kasını ilgilendirmeyen mantıgında silindiginde antipati yaratıp tepkisini belirtme sürecinde kullandıkları basma kalıp hıçkırıktır.


tanım yapacaksın. bu budur diye her ya$tan okuyuculara hitap edebilecek tarzda yazacaksın tanımını. ha pe$i sıra ben de böyle yaptım oldu tadında yazarsın. bunda bir $ey yok.

ama gidip "benim her zaman zevkle yaptıgım aktivitedir hatunlar hasta bana" mantalitesi ve bu cümle diziliminde kelimeleri kullanırsan sözlük hayatın boyunca bu sebepten ötürü entrylerin silinecektir karde$im. ulan senin ne yaptıgından bize ne der kalkar birisi.
dogrudur.
önce tanım sonra öznellik.

misal $u entryde her ne kadar kendini anlatsa da tanım verilmi$.
#879617
silindi mi?
hayır.


dagılın. bitti.



independence
turkiye’de sozluk kavramini yerle$tiren ilk isimlerden biri olarak diyebilirim ki, interaktif sozlukler bireylerin fantazilerinde yahut gercek hayatlarinda yattiklari, kalktiklari, hoplattiklari yahut hoplatildiklari deneyimleri payla$acaklari yerler degildir. bu tur ortamlar geneli ilgilendiren bilgilerin payla$ildigi platformlardir ki bu sebeple forum ve turevi sitelerden tamamen ayrilirlar.

ote yandan her bagimsiz platformun diger platformlardan be$benzemez kurallari vardir ve olmalidir. bilgi sozluk kurallarinda da sizlerden ba$kasini ilgilendirmeyecek veriler kesinlikle yasaktir.

ba$lik: fatma;
entry: dun hobololop diye diye ziplattigim hatunun ismi.

ee? bana ne lan fatmadan ya da dun kimi hangi nidalarla hoplattiysan. bunun benim hayatimda bana ne faydasi olacak. universitede falan cikar mi bu soru? hani ona gore bulayim ben de bir fatma zuleyha ya da ismi ne zikkimsa bir hatun, pratikte ziplatayim da hayatimin geli$imi acisindan ffaydalanayim.

ba$lik: kirmizi
entry: bugun giydigim tanganin rengi.

ve? yani nedir, cikartacak misin o tangayi sozluk erkeklerinin onunde, neden yazdin $imdi bunu? gelin cikartin hazir cikartmi$ken de sikiverin mi diyorsun, ne diyorsun anlamadik biz?

bilgi sozluk dahilinde kurallar vardir ve bir de bu kurallara uyan yazarlar vardir. uymayan yazarlar da vardi, artik yoklar.

neymi$ demek ki?

kurallarin varligini kabul ettigin ve uyguladigin surece sen de varsin. israrli bir $ekilde kurallari ihlal ettigin zaman sozluk hayati tipki bir sabun kopugune benzer. uflersin ucar, yazar ucar yazi kalir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol