en sevilmeyen erkek tipi

tedirgin sazan
elleri onlerinden bir an kalkmayan, serce parmaklarini yalnizca kulak kari$tirmak icin kullanan, bir yudum dahi kola icse gegirmezse kendini rahatsiz hisseden, mendilsiz oksuren ki$ilikler
ilean
kisiye gore degiskenlik gosteren olaydir. kimi kupe takana gay der kimi sever,kimine gore beyaz corap giyen krodur kimine gore karizma,kimi sisman sever kimi zayif. sozumu baglayacagim nokta sudur ki:
(bkz: kime gore neye gore)
kumralada
bayanlarin karsisina gecip bacaklarini 120 derecelik aciyla acarak oturan,hicbir vasfi olmasa bile sadece erkek olmanin kendisine ustun olma hakkini verdigini zanneden,karisini mal olarak goren,kendisine her guleryuz gosteren kadinin kendisine hasta olduguna dair sarsilmaz bir inanci olan,yilisik ve aptal oldugu halde kendisini cok zeki zanneden erkekler.
376
genelleme yapamayız aslında.herkesin kendine göre sevmediği bir erkek ya da kız tipi vardır. mesela ben şahsım adıma,
ufacık beyni uçkuru ve göbeği arasında bi yerlerde olan tiplerden hiç haz almam.(bkz: abaza)
archangel
bulunmaz hint kumaşı olduğuna inanmış,hatun düşürmeyi marifet sanan,bu konuda sallama kapasitesi minicik beyninden beklenmeyecek ölçüde gelişmiş,kendine boy aynasında değil de dev aynasında bakan erkek tipi.evlerden ırak.
totik
taşlı yüzük takanları, hemde serçe parmağa bir de ilerleyen yaşlarda göbek yapıp altın kolye dar gömlek ve bronz tenle dolaşanları. aman ya içim bi kötü oldu..
blinn
3 lira verip bir deodorant almadigi icin pis pis ter kokan, iki adımda bir cıpstık diye yere tukuren yaratiklar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol