francis ricciardone

independence
turkiye’nin ic i$lerine, adalet mekanizmasina falan nefes almaksizin laf sokan $ahis.

tamam bizler de memnun degiliz pek cok $eyden ama sen bir dur bakalim. bizim ulkemiz ile alakali sorunlari biz kendimiz tarti$iriz pekala. once kendi ulkesinde ya$ananlari konu etsin, onlara ele$tiriler getirsin, sonra turkiye den dem vursun.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22530749.asp
independence
$u siralar nedense guneydogu illerini geziyor kendisi. gezdigi illerde de lütfü türkkan’in tabiri ile devletin bir valisi gibi kar$ilaniyor.

lütfü türkkan da bunu merak ederek ic i$leri bakaninin cevaplamasi icin mecliste soru onergesi vermi$.

turkkan’in sordugu sorular $unlar;

francis ricciardone’nin guneydoguda ki gorevi nedir?

neden gittigi illerde devletin bir valisi gibi kar$ilanmaktadir? amerikan elcisi degil de bir ba$ka ulkenin elcisi olsaydi ayni $ekilde kar$ilanacak miydi?

son derece hakli sorular.
Rusya Vizesi

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol