cübbeli ahmet hoca nın seks kaseti

independence
bu da oldu ya, ben daha ne desem bo$.

seks yapmasina degil lafim, ben haric herkes yapiyor bunu. capkinlik yapmasina hic degil lafim. goruntuleri de cikabilir, populer bir zat nihayetinde ama onca "zina gunahtir, zina haramdir, vallahi de billahi de yanarsiniz cehennemde cayir cayir" laflarinin uzerine bu goruntulerin servis edilmesi komik biraz. goruntuleri izledim, 8 gun yemekten icmekten kesilecegim garanti ama var boyle goruntuler, fake falan da degil ustelik, bildigin cubbeli efendi kameralarin kar$isinda kucuk pipisiyle. hala cikmi$ diyor ki "vallahi billahi benim boyle goruntulerim yok", e var ama hoca i$te?

hayir yineliyorum, kimlerin cikmadi ki senin cikmasin. onda degiliz, yaptiginin arkasinda olmayi$indayiz, bugune kadar konu$tuklarinin anlattiklarinin hepsini bir kalemde sili$indeyiz. yoksa uckurunun bekcisi degil kimse, o seninle ailen arasindaki bir mesele, bizi germez.

bu tur populer insanlarin capkinlik yaparken biraz daha dikkatli olmalari $art. o degil de, cubbeli’nin yaptiklarini if$a edicem diye iki tane genc kizin da goruntulerini servis ettiler, onlarin da ba$ini yakacaklar ya o fena.
independence
kaset ile alakali kendisinin cevabi icin;

http://www.cubbeliahmethoca.tv/basin/433-cuebbeli-ahmet-hocadan-montaj-kaseti-ile-ilgili-perembe-sohbetindeki-konumas.html
alorarola
ikinci bir sürpriz tehdit daha verilmiş kendisine. kendi sitesinde kendisinin cevap verdiği ilgili vidyosunda, kendi ağzından da söylediğine göre, rahat rahat konuşmaya devam ederse kendisi hakkında eşcinsel içerikli bir seks vidyo yayınlanılabilirmiş.
tasarimharikasi
yok kasetteki doblörüymüş yok taktığı yüzük altındanmış yakuttanmış ebesinin yedi karatlığındanmış cübbeli böyle yüzükler takmazmış, cübbelinin zaten boyu kısaymış. o videodaki uzun boyluymuş.
-önemli olan işlevi bence-

lan önemli olan senin seks yapman değil. yere girsin bamyan da seksin de. yıllardır seks yapmanın doğal bişey olduğunu savunanlara zina yapıyolar dedin ne oldu? kınadığın şey başına geldi. ayıplanmaman lazımdı aslında ama sen bunları reddettiğin karşı durduğun ayıpladığın kendini üstün gördüğün ulaşılmaz gördüğün için sana her türlü cemaat kaset de düzdü sen o hatunu düzerken.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol