4 haziran 2011 yaz geldi hoşgeldi zirvesi

0 /
biskuvit
14 mayıs 2011 bahar geldi hoşgeldi zirvesinin artık neredeyse haziran gelmesinden ve hava sıcaklığının 25lerde seyretmesinden dolayı anılmasını uygun gördüğüm yeni ismi.

bir yandan da tarihini belirtmek lazım. kişiler var istanbula gelecek, kişiler var bitirme sınavları var, kişiler var onlar hiç olmadılar.

mekan olarak kadıköy denildi. hatta independence, magicmelki ve mutant bu hafta gittiler yer baktılar ve aldığım haberlere göre ebelerini gördüler.

ayrıca yeni gelen bilgiçlere demeliyim ki bu zirveler manyak güzel olur. kimse yabancılık çekmez. herkes güzeldir, herkes yakışıklıdır olmadı votka bol. bu yüzden tarih kesinleşince muhakkak gününüzü ayırın ve gelin. sonra dua edersiniz bana.

saygılar, sevgiler.
mutant
bu cumartesi kadıköyde ufak bir zirve yapmak uygun olacak kanımca. hem tekrar mekanlara bakılır, yer beğenilir hemde aramıza yeni katılan arkadaşlar için ufak bir ısınma turu olur.
sacma sapan konusma
hiçbirinizi cismen tanımıyorum, hatta yazdığım onun katlarını ancak aşacak kadar olan entryleride sildim geçmiş bi vakitte nedeni önemli değil.ama bende gelsem zirveye çok yalnızım! evet tam olarak bu!
mutant
bilgi sözlük camiası melana yolundan yürüyen kişilerden oluşmaktadır . ne olursan ol gel mantığını benimsemiş kişileriz. zirvelere gelen arkadaşlarımızı, kardeşlerimizi iyi ağırlarız, yalnızlıklarını onlara hissettirmeyiz.
sipsi
büyük ihtimalle yine gelemeyeceğim zirvedir. kadıköy’de zirveye karşıyım. anarşistim. protest bir duruşum vardır. öperim..
independence
zirve yeri olarak once degi$iklik olsun diye kadikoy du$unulmu$tu, lakin daha sonradan aklima geldi ki kadikoydeki en babayigit mekan 01:30 da kepenk kapatiyor. bu sebeple de zirvenin yine yeni yeniden taksim’de olmasina karar verildi. muhtemel mekan yine bıdırık bar olacaktir.

edit: muhtemel tarih haziran ayinin ilk haftasi.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol