28 mayıs 2011 barcelona manchester utd cl finali

mad
ilk yarısı 1-1 biten maç. pedro ve rooney’in karşılıklı golleri var. ilker yasin’in her zamanki ruhsuz anlatımıyla devam ediyor. aslında devam etmiyor şu an biliyor musun? 15 dakika sonra yine o absürd sesi ve anlatımıyla geri dönecek.
mad
dünyanın dört bi’köşesinden zevkle izlenen maç. yersen? gollerden başka hiçbir olayın olmadığı nezdimde zevksiz geçen 45 dakika sonunda bitti.

ilker yasin zaten yeterince maçı öldürürken, fatih terim ismini destursuz alan dimahların maçı onlar bile zevksizleştiremiyor demesi gülünç.

sen maçı izle, ben imparatoru dinleyeyim. fatih terim > barca + manu. sad but true.
ozee
barça nın hak ederek kazandığı maç. david villa nın golüyle maç kopmuş, barça nın tek taraflı oyunu nedeniyle pek fazla zevk vermeyen final olmuştur.
uraz
barcelona futbol takımı,eric abidal’e kaptanlık pazu bandını vererek kupayı kaptan olarak kaldırması yönünde büyük bir jest yapmıştır. ve fatih terim’in yorumuna göre : hiçbir futbolcu kupayı 2 dakikadan fazla tutmamıştır. barcelonalı futbolcular da, eric abidal kupayı bir başkasına verene kadar elinden alma girişiminde bulunmamıştır. barcelona,böylesine duyarlı bir davranışta bulunarak ne kadar büyük bir takım olduğunu başka şekillerde de göstermiştir bizlere.. kendilerini tebrik etmekten başka çare yok,hepimiz barcayız hepimiz lonayız.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol